Complete douchecabines

Op zoek naar een complete douchecabine? Met de aanschaf van een complete douchecabine ben je in één keer klaar. Dit bestaat namelijk uit de douchevloer, cabine, kraan, douchekop met glijstang enzovoorts. Vaak kan een complete douchecabine goed geplaatst worden in een bestaande badkamer. Bekijk het assortiment en ontdek welke complete douchecabine voldoet aan jouw wensen! 

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9412 reviews

Complete douchecabine: trendy totaaloplossing

Ziet u er tegenop om uw badkamer te renoveren of verbouwen? U bent niet de enige. Een verbouwing houdt namelijk in dat u uw badkamer enige tijd niet kunt gebruiken. Met name het gebrek aan een douche is in dat geval voor velen een probleem. Logisch, want iedereen wil zijn of haar dag fris beginnen of ontspannen eindigen. Onze oplossing? Een complete douchecabine die u tijdelijk ergens anders neerzet! Zo kunt u heerlijk blijven douchen tijdens uw renovatie of verbouwing.

Alles in één

Een complete douchecabine bevat alles wat u nodig heeft: douchebak, kraan, wanden, enzovoorts. U plaatst de cabine daarom waar u maar wilt, zonder rekening te houden met bijvoorbeeld waterbestendige wanden. Een complete cabine is daarom de ideale oplossing tijdens een verbouwing of renovatie, maar ook daarna. U hoeft niet meer na te denken over welke kraan u wilt, wat voor douchebak er onder uw douche moet, of u uw wanden betegelt, enzovoorts. Met een complete douchecabine koopt u alles in één keer en hoeft u nergens meer aan te denken!

De juiste afmetingen

Alhoewel de douchecabine compleet geleverd wordt, moet u wel zelf de afmetingen kiezen. De meest gangbare maat voor een complete douchecabine is 90x90 cm. Heeft u maar beperkt ruimte? Kies dan voor een cabine van 80x80 cm. Deze zijn net wat kleiner, maar nog steeds ruim genoeg voor een comfortabele douche. Heeft u juist genoeg plek en wilt u daarom een ruimere douchecabine? Ga dan voor een cabine van 100x100 cm. Let bovendien ook op de hoogte van de douchecabine: sommige zijn hoger dan twee meter en dat past niet in elke badkamer.

Stijl

Een complete douchecabine geeft uw badkamer een strakke uitstraling. Complete cabines met een mat zwarte afwerking passen dan ook perfect in badkamers met een moderne stijl. Houdt u juist meer van landelijk? Kies dan voor een douchecabine met een neutraal design en werk uw badkamer af met houten details. Let bovendien op het glasdecor van de cabine: mat glas geeft de cabine een andere uitstraling dan bijvoorbeeld helder glas. Twijfelt u tussen een aantal complete cabines? Bezoek dan één van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice. Al onze medewerkers voorzien u graag van onafhankelijk en deskundig advies, zodat u een keuze maakt waar u helemaal achterstaat!