Tegelstroken

Met tegelstroken heeft u de mogelijkheid om uw badkamer een hele unieke uitstraling te geven. Zo bieden we bij Sawiday een uitgebreid assortiment aan verschillende tegelstroken aan. Hierdoor kunt u volledig zelf uitzoeken welke tegelstroken het beste bij uw eigen smaak passen. Houdt u van een meer uniek en afwijkend design? Of geeft u juist de voorkeur aan de meer traditionele tegelstroken met een redelijk neutraal design? Bij Sawiday hebben we het in ieder geval allemaal.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9412 reviews

Tegelstroken

Met tegelstroken kunt u zowel de muur als ook de vloer op geheel eigen wijze aankleden. Een badkamer is voor veel mensen een ruimte waar veel tijd wordt besteed. Het is dan ook zeker de moeite waard om voor materiaal van een hoge kwaliteit te gaan. U wilt niet dat er na een aantal jaar al allerlei gebreken verschijnen of dat u uitgekeken raakt op het design van de badkamer. Vandaar dat er ook enkele voordelen zijn verbonden aan het uitkiezen van tegelstroken bij Sawiday:

  • Uitgebreid assortiment: Dat smaken verschillen, is een feit. Vandaar ook dat we het bij Sawiday belangrijk vinden om een groot aantal verschillende opties aan te bieden. De een hecht misschien meer waarde aan een strakke en simpele optie, terwijl de ander graag wat meer variatie in de badkamer terug ziet komen. Al met al vindt u dit in het uitgebreide assortiment allemaal terug. Verschillende kleuren, afmetingen en patronen. Neem gerust een kijkje tussen wat er momenteel allemaal aangeboden wordt. Er is een goede kans dat u er iets tussen ziet.
  • Mogelijkheid tot hoogwaardig design: Zoals gezegd is er een uitgebreid assortiment bij Sawiday. Dit betekent direct ook dat u een zeer hoogwaardig design in uw badkamer kunt realiseren. Met de echte design tegelstroken creëert u meteen al een zeer stijlvolle badkamer. Gezien een design badkamer tegenwoordig helemaal in is, hechten we er bij Sawiday veel waarde aan om veel hoogwaardige designopties aan te bieden.
  • Unieke vormen: Verder zijn er qua tegelstroken ook unieke vormen mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een design waarbij brede tegelstroken worden afgewisseld met wat dunnere tegelstroken. Het resultaat is dan een uniek design. U zou het vervolgens nog verder kunnen doortrekken door hele patronen in uw wand of vloer aan te brengen. Het leuke aan de tegelstroken is dat alles mogelijk is. U kunt uw verbeelding de vrije loop laten gaan. Zo is het resultaat uiteindelijk een volledig gepersonaliseerde badkamer. Een badkamer die volledig aan de hand van uw smaak is ontworpen.
  • Scherpe prijzen: Daarnaast moeten uitgebreide opties en designmogelijkheden natuurlijk ook gepaard gaan met aantrekkelijke prijzen. Vandaar dat u bij Sawiday meteen al ziet dat de prijzen gezien de kwaliteit aan de lage kant zijn. Deze goede prijskwaliteitverhouding is mogelijk doordat wij voor ons volledige assortiment aan tegelstroken altijd de scherpst mogelijke prijzen hanteren. Bespaar geld zonder op kwaliteit in te leveren door voor de tegelstroken van Sawiday te kiezen.

Tegelstrook of tegelstrip

Ideale tegel om uw wand of vloer en eigen karakter te geven. Met een tegelstrook breekt u overigens uw wand op. Kies voor een leuk of gek design, maar ook meer behouden soorten zijn bij ons verkrijgbaar.

Komt u er niet uit? Neem dan contact op met een van onze medewerkers zodat wij u kunnen helpen met het kiezen van de juiste tegelstrook.