Douchebak onderdelen

Een fijne douche in de badkamer is een must, daar speelt de kwaliteit ook in mee. Daarom is het belangrijk dat je douchebak onderdelen van een goede kwaliteit zijn. Maak jouw ideale douche compleet met de onderstaande douchebak onderdelen. Zoals douchebakafvoeren, douchebakpanelen en douchebakpoten.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9413 reviews

Douchebak onderdelen

Een douchebak is ideaal wanneer je de rest van de badkamer droog wilt houden. Maar deze moet natuurlijk wel geïnstalleerd worden met de juiste en kwalitatief goede onderdelen. Zodat jij optimaal kan genieten van jouw douche!

Douchebakafvoeren

Een douchebakafvoer is zeker een belangrijk onderdeel voor in je douche. Deze voert namelijk al het water onmiddellijk af. Zo kun je dus van je douche genieten zonder dat de hele ruimte nat word. Meestal zijn deze douchebakafvoeren in de kleur chroom. Chroom is ideaal voor in de badkamer. Het is namelijk glanzend materiaal waardoor je er minder snel vuil, stof of vingervlekken erop ziet.

Douchebakpanelen

De douchebakpanelen dienen voor een mooie afwerking van de douchebak. Zo word de voorkant van de douchebak met speciale panelen afgewerkt. Deze douchebakpanelen zijn er in verschillende vormen zodat die precies om jouw douchebak heen past. Zo zijn er de vormen vierkant, kwartrond, rechthoek en vijfhoek te vinden in ons assortiment.

Douchebakpoten 

Douchebakpoten zijn noodzakelijk bij het plaatsen van een douchebak. Ze ondersteunen de douchebak namelijk terwijl ze ook ruimte creëren zodat de douchebakafvoer onder de douchebak kan worden geplaatst. De douchebakpoten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Met douchebakpoten weet je zeker dat jouw douchebak stevig en stabiel staat. Zo voorkom je dat de bak zal doorzakken.

Douchebak onderdelen kopen

Wil jij inspiratie op doen voor jouw doucheruimte of wil je persoonlijk advies van onze medewerkers? Kom dan langs in één van onze showrooms en wij helpen jou graag! Geen tijd om langs te komen, maar wil je alsnog advies ontvangen? Dat is geen probleem! Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag met een passend antwoord op jouw vraag!