Badkussens

Voor de echte badliefhebber is er niks lekkerder dan op de meest comfortabele manier in het bad te vertoeven. Een badkussen kan hierin een cruciale rol spelen. Zo’n nekkussen voor in bad biedt namelijk een enorm gevoel van comfort. Het in bad liggen is nog nooit zo lekker geweest als wanneer u een hoofdsteun voor in bad gebruikt. Aangezien er verschillende vormen en uitvoeringen zijn, kunt u een badkussen kiezen dat precies aan uw voorwaarden voldoet.

Resultaten 0-24 van 52

Badkussen

Een bad is de droom van vele badliefhebbers. En wanneer het dan eindelijk zover is, wilt u niet besparen op extra comfort. Dat is dan ook de voornaamste reden dat een badkussen niet mag ontbreken. Een badkussen maakt de belevenis in bad compleet. Het zet de puntjes op de i. Al met al is een dergelijk nekkussen voor in bad verantwoordelijk voor de volgende voordelen:

  • Ondersteuning hoofd: Aangezien een badkussen dient als hoofdsteun voor in bad, kunt u dankzij dit product heerlijk in bad gaan liggen. In plaats van dat u continu wegglijdt, wordt uw hoofd op een optimale manier ondersteund. U hoeft als het ware geen moeite meer te doen om recht te blijven liggen. Dit is dan ook de droom voor iedere badliefhebber. Het is het product waar veel mensen al jaren naar op zoek zijn.
  • Ultiem comfort: Niet alleen wordt het hoofd daarmee door een badkussen ondersteund, maar ook de rest van het lichaam ervaart een ultiem comfort. U kunt namelijk heerlijk stil blijven liggen in het warme water. U hoeft verder nergens aan te denken. U glijdt niet weg en dankzij het hoofdkussen voor in bad doet het ook geen pijn. De ideale uitkomst.
  • Minder nekpijn: De echte liefhebber van het bad wil nog weleens nekpijn overhouden aan een sessie zonder badkussen. Dit omdat men dan zelf de nek stijf moet houden om goed te blijven liggen. Dit kan dan op een later moment pas gaan opspelen. Voorkom dit soort ongemakken door een nekkussen voor in bad aan te schaffen. Het is wel zo fijn wanneer dit in de toekomst niet meer voorkomt.
  • Uitgebreid assortiment: Het assortiment aan verschillende badkussens is momenteel groter dan ooit. Een hoofdsteun voor in bad is dan ook zo gevonden wanneer u langs de verschillende opties loopt. Bekijk goed welke kleur en vorm u idealiter in uw badkamer zou willen hebben. Wat uw voorkeuren ook zijn, er is bij Sawiday een badkussen van te vinden.


Nekkussens / badkussens

Extra ontspannen badderen kan worden verwezenlijkt met een badkussen. Geen last meer van uw nek of rug, maar optimaal genot in bad!

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur