Wastafelkranen

De juiste wastafelkraan is belangrijk voor het comfort van een wastafel of waskom. De kraan moet ten eerste goed op de wastafel passen, maar qua looks ook aansluiten bij de rest van je badkamer. Vind je het lastig om een geschikte wastafelkraan te vinden? Geen zorgen, met een assortiment van bijna 3000 wastafelkranen vind je bij Sanitairwinkel altijd wat je zoekt!

Wastafelkraan

Bent u op zoek naar een wastafelkraan voor in de badkamer? Dan bent u bij Sawiday aan het juiste adres! Sawiday heeft het grootste assortiment aan badkamerkranen. In alle gevallen zijn de wastafelkranen vaak direct vanuit voorraad leverbaar. Met het grootste assortiment wastafelkranen biedt Sawiday u een uitgebreid aanbod, zodat u altijd een geschikt exemplaar voor in de badkamer vindt. Mocht een model niet op voorraad zijn in de showroom, dan hebben wij altijd vergelijkbare modellen waardoor u een goede impressie van het product krijgt. Wij helpen u dan ook graag in onze showrooms, waar wij u voorzien van deskundig advies over onze wastafelkranen en ons complete assortiment.

Wastafelkranen van verschillende kwaliteitsmerken

Ons assortiment wastafelkranen bestaat uit vele kwaliteitsmerken zoals Grohe, Plieger, Hotbath en Hansgrohe. Met een Grohe wastafelkraan kiest u voor kwaliteit. Grohe is een van de koplopers in de badkamer- en sanitairwereld. Uiteraard koopt u ook kwaliteitsmerken aantrekkelijke geprijsd bij Sawiday. Daarnaast zijn wij exclusief dealer van het merk Saniclass. Het uitgebreide assortiment van Saniclass kenmerkt zich door producten van kwaliteit, geleverd tegen een scherpe prijs. De garantieduur op Saniclass producten is minstens twee jaar, maar op veel producten heeft u zelfs vijf jaar garantie. De garantievoorwaarden worden altijd met het product meegeleverd. Nieuwsgierig naar het volledige assortiment Saniclass kranen? Bekijk onze webshop of kom langs in een van onze showrooms, waar onze verkopers u graag informeren over de mogelijkheden.

Soorten wastafelkranen

Inbouw wastafelkranen: met een inbouw wastafelkraan kan het product netjes worden weggewerkt in de wand. Bij Sawiday heeft u de keuze uit diverse bekenden merken om de badkamer naar uw stijl en wensen in te richten. Wij hebben ons aanbod inbouw wastafelkranen verrijkt met nog meer merken en verschillende design. Onze producten zijn nu ook leverbaar in unieke en gewaagde kleuren. Durft u het aan, een gouden of zwarte wastafelkraan?  

Verhoogde wastafelkranen: een verhoogde wastafelkraan is ideaal in gebruik te nemen bij een opbouw waskom. De verhoogde wastafelkranen kenmerken zich door hun hoogte en komen daarbij makkelijk tot boven de waskom. Verhoogde wastafelkranen zijn verkrijgbaar bij Sawiday in unieke designs en kleuren.

Wastafelkraan met waste uitvoering

Sawiday heeft vier verschillende uitvoeringen als het gaat om waste op kranen: draaiwaste, klikwaste, trekwaste en zonder waste. Dit geeft aan op welke manier u de wastafel kunt afsluiten en vervolgens weer kunt openen. Door middel van een waste is het mogelijk om de afvoerplug van een wastafel af te sluiten, zodat het water in de wastafel blijft. Als u een wastafelkraan heeft zonder waste uitvoering, dan kunt u de wastafel alleen afsluiten door middel van een stop- of badknop.

Aantal gaten wastafelkranen

Onze kranen hebben een verschil aantal gaten, dit is belangrijk om te weten voor de aansluiting voor de kraan. In ons assortiment hebben wij 1 gats, 2 gats en 3 gats wastafelkranen. Bij bijvoorbeeld 1 gats kranen houdt dit in dat de wastafelkraan bestaat uit 1 onderdeel waarvoor een gat in de wastafel of wand aanwezig moet zijn of welke ervoor gemaakt moet worden. Dit is vereist om de kraan aan te sluiten. Mocht u er niet uit komen, neem dan contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies in onze showroom(s) of via onze klantenservice.

Besparing

Bij Sawiday helpen we u graag bij het besparen van water. Hierdoor bent u duurzaam bezig en het is nog goed voor de portemonnee ook. De mogelijkheden om water te besparen zijn enorm. In ons assortiment hebben we al ruim 900 waterbesparende kranen, verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.

Wilt u ons ruime assortiment aan wastafelkranen met eigen ogen zien of heeft u behoefte aan deskundig advies van een van onze medewerkers? De deuren van onze showrooms zijn 6 dagen per week geopend! 

Hoe combineer je de juiste wastafel met een kraan?

Ylona vertelt je over de mogelijkheden op het gebied van kranen in de badkamer. Ze geeft ook tips waarmee je eenvoudig zelf de juiste producten bij elkaar zoekt.