Glijstangsets

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9412 reviews

Glijstangsets

Wat is er lekkerder dan een warme ontspannende douche onder een douche die je zelf in hoogte kunt verstellen? Met een glijstangset van Sawiday maakt u uw douche compleet. Een glijstang is ideaal om uw douchekop aan te bevestigen. Bij een glijstangset krijgt u een complete doucheset, kijk bij het artikel voor de specifieke artikelen.

Verstelbaar

De meeste glijstangsets bevatten een verstelbare douchekop. Dit is voor een gezin ideaal, op deze manier kan de douchekop op diverse hoogtes versteld worden. Zo kan de douche perfect afgesteld worden op zowel de grote als de kleintjes.

Combinaties

Er zijn natuurlijk ook andere combinaties mogelijk met een glijstangset. Zo hoeft het niet altijd verstelbaar te zijn maar kan er ook een handdouche aan gemonteerd worden. Zodat u ook daar van kunt genieten.

Uitvoeringen

Bij ons vindt u glijstangsets in verschillende uitvoeringen, wij leveren glijstangen van 50 cm tot 140 cm. Daarnaast heeft u ruime keuze binnen uw set, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een set met slang, kraan, hoofddouche of handdouche.

Ook de kleur is niet onbelangrijk. Bij Sawiday vindt u glijstangsets in verschillende kleuren, zo heeft een glijstang niet alleen een functionele functie maar ook een esthetische functie.

Merken

Bij Sawiday vindt u een ruim en scherp geprijsd assortiment glijstangsets. Wij leveren onder andere topmerken zoals Saniclass, Dornbracht, Grohe en Plieger.

Contact

Kunt u niet kiezen of heeft u behoefte aan deskundig advies? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers of u kunt langskomen in één van onze showrooms.