Fonteinsets

Een fonteinset is erg handig om de handen te wassen in een toiletruimte. Fonteinsets zijn mooi compact en nemen niet veel ruimte in beslag. Om in verschillende stijlen te passen zijn er veel verschillende soorten materialen en kleuren die gebruikt worden. Keramiek, beton en natuursteen zijn hier een mooi voorbeeld van. Sawiday biedt u een ruime keuze aan fonteinsets!

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Fonteinset

Jouw nieuwe fontein, maar dan samengesteld als complete set. Bekijk de speciale fonteinsets. Een fonteinset van Sawiday heeft namelijk de volgende voordelen:

Alles-in-één

Ben je op zoek naar een fonteinset voor op het toilet of in de badkamer? Dan is het wel zo handig wanneer het om een alles-in-één toilet fonteinset of badkamer fonteinset gaat. Je hoeft je dan niet meer druk te maken over het verzamelen van alle verschillende onderdelen. Met een fonteinset van Sawiday krijg je alle onderdelen die je nodig hebt bij het gebruik van een fonteinset. Binnen de kortste keren kun je dan al gebruik maken van het nieuwe product.

Hoogwaardig design

Daarnaast is het wel zo fijn als een fonteinset ook een hoogwaardig design heeft. Het kan wel heel handig alles-in-één zijn, maar het moet ook mooi bij de overige inrichting passen. Dankzij het eerdergenoemde grote aanbod heb je de mogelijkheid om een hoogwaardig design toilet fonteinset of badkamer fonteinset te vinden dat goed bij de rest van je inrichting past. De verschillende kleuren en designopties vallen bij veel mensen in de smaak.

Hoge kwaliteit fonteinsets

Verder is de basis van een goed product altijd de hoge kwaliteit. Een toilet fonteinset of een badkamer fonteinset moet hoe dan ook op een goede manier lang meegaan. Naast het design kijken we bij Sawiday dan ook uitgebreid naar de kwaliteit van de producten die we aanbieden. Deze voldoen stuk voor stuk aan onze kwaliteitseisen, zodat we zeker weten dat je een goed product in huis haalt. Uiteindelijk heeft de tevredenheid van onze klanten de hoogste prioriteit.

Scherp geprijsd

Als laatste worden scherpe prijzen ook altijd gewaardeerd. Dat is ook precies de reden dat we bij Sawiday op zoek gaan naar de best mogelijke prijs-kwaliteitverhoudingen voor onze klanten. Je vindt dan ook in verschillende prijsklassen fonteinsets terug. Zowel toilet fonteinsets als ook badkamer fonteinsets zijn afwisselend geprijsd. Neem een kijkje tussen de verschillende opties en ondervindt zelf welke fonteinset jouw voorkeur heeft.

Fonteinset toilet of fonteinset badkamer kopen?

Voor het kopen van een fonteinset voor het toilet of een fonteinset voor de badkamer ben je bij Sawiday aan het juiste adres. In ons assortiment vind je een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden terug. Van verschillende kleuren en merken tot aan verschillende designs. Het is namelijk belangrijk om een fonteinset te vinden die naadloos aansluit bij de stijl van de toiletruimte. Binnen het ruime assortiment moet dat zeker goed komen. 

Let op of er toebehoren nodig zijn bij de fonteinset

Bij een fonteinset is jouw fontein al helemaal aangekleed. Geen kopzorgen of je wel de juiste sifon hebt gekozen. De fonteinsets zijn namelijk al voorzien van een kraan, waste en sifon. Toch kan het zijn dat merken ervoor kiezen om de set niet helemaal compleet te maken. Mocht een set niet helemaal compleet zijn, dan wordt dit netjes vermeld in de productomschrijving.

Vragen over een fonteinset?

Door de ruime diversiteit aan complete fonteinen is de kans groot dat u slaagt. Krijgt u niet de juiste fontein gevonden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en zij zullen u helpen bij het kiezen van de juiste fontein voor uw toiletruimte of badkamer.