vtwonen tegels

Mix en match de mooiste tegels samengesteld door Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Marmer aan de muur en houtlook op de vloer? Of andersom? Of iets heel anders? De vtwonen tegels by Douglas & Jones maken dit allemaal mogelijk. Zie hier de uitgebreide collectie vtwonen tegels in verschillende formaten, kleuren en structuren. Vind bij Sawiday de perfecte tegel voor jouw huis!
Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9411 reviews

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Ontdek bij ons de vtwonen tegelcollectie. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Je kunt ze naar hartelust mixen & matchen en je eigen stijl creëren. De vtwonen tegelcollectie is daarmee geschikt voor elke badkamer: ga bijvoorbeeld voor modern marmer of landelijk hout.

vtwonen tegels in verschillende stijlen

Geschikt voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Kies voor uni tegels of juist voor een van de speelse dessins voor een opmerkelijk detail. vtwonen tegels by Douglas & Jones geven je huis in één klap een bijzondere uitstraling en zijn overal toe te passen, ook in de badkamer en keuken.

Allerlei formaten

De vtwonen tegels zijn niet alleen beschikbaar in allerlei kleuren en designs, ook de formaten verschillen. Je kunt kiezen voor één tegel op zowel de vloer en de wand, maar je kunt ze ook combineren. Het is bijvoorbeeld prachtig om één wand te betegelen met een kleinere tegel in een felle kleur of met bijzondere print, terwijl je de overige wanden en vloer wat rustiger houdt. Hetzelfde geldt voor je keukenwand!

vtwonen tegels voor in de douche?

Heb je een inloopdouche? De vtwonen tegelcollectie bevat ook een aantal prachtige douchetegels, inclusief compleet drainsysteem. Deze douchetegels bevatten allemaal een stijlvolle twist en geven jouw badkamer een stoer en strak uiterlijk. Extra fijn: je hoeft geen aparte afvoer meer aan te schaffen en dus is je inloopdouche met een douchetegel van vtwonen direct klaar voor gebruik.

Meer weten over vtwonen tegels?

Heb je vragen over de vtwonen tegel collectie of wil je meer weten over Sawiday? Neem dan contact met ons op. Je kunt altijd ons contactformulier invullen of een email sturen. Tijdens onze openingsuren kun je ons ook bellen of ben je welkom in een van onze showrooms voor persoonlijk advies van een van onze adviseurs. Wij horen graag iets van je en helpen je met veel plezier verder op weg!