Whirlpool baden

Resultaten 0-24 van 38

Whirlpools

Whirlpools worden ook wel bubbelbaden of relaxbaden genoemd. Whirlpoolbaden zijn de ideale manier om te genieten van een heerlijk bad. Door de bubbels in het bad kunnen uw spieren namelijk uitstekend ontspannen. De aanschaf van een whirlpool is voor veel mensen een flinke investering. Het product brengt echter zoveel voordelen met zich mee, dat het minimaal het overwegen waard is.

Het is niet alleen een ideale manier om te genieten van een heerlijk bad, maar het is daarnaast ook nog eens een verfraaiing van uw badkamer. Bovendien is een warm bad goed voor uw spieren. In warm water worden uw spieren warm, waardoor u op dat moment op een ideale wijze spieroefeningen kunt doen bij vermoeide of stijve spieren of natuurlijk gewoon om fit te blijven. Een bubbelbad is natuurlijk ook erg prettig wanneer u even tot ontspanning wilt komen.

Aanbod whirlpools

Ons assortiment whirlpools bestaat zowel uit zeer betaalbare als uit duurdere baden. Sawiday levert diverse merken zoals Riho. Daardoor zijn er producten in verschillende prijsklassen beschikbaar en is er voor iedereen wel wat te vinden.

U dient er bij het aanschaffen van een whirlpool goed op te letten dat u alle benodigde producten bestelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de jets. Deze worden in veel gevallen standaard meegeleverd maar niet altijd. Daarnaast moet u goed opletten of de afvoer en badpoten aanwezig zijn bij de whirlpool. Is dat niet het geval dan dient u deze erbij te bestellen.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij de keuze van de juiste whirlpool? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Bovendien is het ook mogelijk naar onze toonzaal te komen in Schoten. Onze medewerkers helpen u daar met alle plezier verder.

 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur