Drukverhogers

Drukverhogers

Wat is een drukverhoger?

Met een drukverhoger kunt u, zoals de term al zegt, de druk van het water verhogen. Een drukverhoger zorgt dus voor extra waterdruk in uw badkamer, bijvoorbeeld als de druk is afgenomen door een tweede badkamer of regendouche. Wanneer de waterdruk is afgenomen, levert uw cv-ketel niet meer voldoende water en dat zorgt voor schommelingen in de waterdruk. Deze schommelingen worden vaak als vervelend ervaren, bijvoorbeeld als u op dat moment net uw haar aan het wassen bent. Met een drukverhoger lost u deze problemen op en heeft u altijd voldoende waterdruk in uw badkamer en de rest van uw woning.

De voordelen van een drukverhoger

Een drukverhoger draagt veel bij aan het comfort van uw badkamer. De benodigde waterdruk wordt namelijk automatisch bepaald, waardoor u altijd dezelfde druk behoudt. Deze druk verandert ook niet wanneer u bijvoorbeeld beneden een kraan opent, terwijl uw partner boven een douche neemt. Een drukverhoger behoudt zijn druk op zowel warm als koud water en laat zich niet beïnvloeden door verschillende verdiepingen. Een drukverhoger is daarmee een onmisbaar onderdeel van uw badkamer.  

Een drukverhoger kopen

Een drukverhoger lost uw problemen met een schommelende waterdruk op en is een perfecte toevoeging aan uw badkamer. Sawiday biedt u daarom een breed assortiment aan drukverhogers aan, in verschillende prijzen en geschikt voor elke badkamer. Vind u het lastig om uw nieuwe drukverhoger vanaf een afbeelding te kiezen? Dan nodigen wij u graag van harte uit in één van onze showrooms. Geen tijd voor een bezoek aan een van onze showrooms, maar wel een dringende vraag? Als u het contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.