Badzitjes

Een baby badzitje, ook wel een badinzet genoemd kun je gebruiken in het baby badje. Het badzitje zorgt ervoor dat jouw baby veilig in bad zit met het hoofdje omhoog. Bij Sawiday hebben wij een ruim assortiment aan baby badzitjes, bekijk hier ons assortiment.

Er zijn hierboven 19 producten zichtbaar
Naar boven

Resultaten 0-19 van 19

Badzitjes

Een baby badzitje, ook wel een badinzet genoemd kun je gebruiken in het baby badje. Het badzitje zorgt ervoor dat jouw baby veilig in bad zit met het hoofdje omhoog. Doordat je baby veilig in het zitje zit, heb je zelf een hand vrij om de baby makkelijk te wassen.

Gebruiksvriendelijk

Het badzitje is makkelijk te gebruiken in jouw baby badje. Je plaatst het badzitje met behulp van de zuignap in het babybad of thermobad. Druk de zuignap goed aan zodat het badzitje stevig vast zit. Als het badje goed vast zit is deze klaar voor gebruik. Met het badzitje kun je jouw baby veilig en comfortabel laten badderen. Daarnaast is het ook makkelijker om je kindje te wassen omdat je sneller een hand vrij hebt.

Verschillende kleuren, soorten en afmetingen

Bij Sawiday hebben wij een ruim assortiment aan badzitjes. Hierdoor hebben wij verschillende soorten, kleuren en maten van badzitjes. Hierdoor is er altijd eentje die past in jouw babybad maar ook die past bij jouw interieur stijl. Zo kun je jouw baby badkamer set compleet maken in dezelfde kleur.

Baby badzitje kopen

Op zoek naar een geschikt badzitje voor jouw babybad? Dan ben je aan het juiste adres bij Sawiday. Wij hebben een ruim assortiment aan baby badzitjes zodat er altijd een geschikte voor jou bij zit. Heb je nog vragen of wil je gewoon graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur