Badartikelen

Het wassen van jouw baby is iets om naar uit te kijken. Jouw kleintje te zien genieten in het warme water, daar wordt iedereen toch gelukkig van. Wij hebben een groot assortiment baby badspullen. Zo ontbreekt het jouw én de baby straks aan niks!

Resultaten 0-24 van 130

Badartikelen

Wanneer er een kleintje op komst is, is het tijd om alle spullen in te gaan slaan die je nodig hebt. Zo kunnen badartikelen natuurlijk niet ontbreken! Het wassen van jouw baby is iets om naar uit te kijken. Jouw kleintje te zien genieten in het warme water, daar wordt iedereen toch gelukkig van. Wij hebben een groot assortiment baby badspullen. Zo ontbreekt het jouw én de baby straks aan niks!

Babybadjes

Eén van de belangrijkste dingen die bij iedereen bovenaan de baby uitzetlijst staat is een babybadje. Niet zo gek ook, want dit is voor de eerste maanden ideaal. Zeker wanneer je deze combineert met een babybad standaard. Zo hoef je niet te bukken en krijg je geen last van je rug tijdens het wassen van de baby.

Maar ook een tummy tub is een veelgebruikt item als het aankomt op het wassen van de baby. Een baby voelt zich erg fijn in een tummy tub omdat ze hierin de houding aannemen die ze ook in de baarmoeder hadden.

Bad accessoires

Naast een badje, zijn accessoires ook altijd fijn en erg leuk om te kopen. Denk aan een badthermometer. Zo kun je eenvoudig zien of het water de juiste temperatuur heeft. Dit is voor een kleine baby erg belangrijk omdat ze nog een gevoelig huidje hebben. Daarnaast kun je ook nog denken aan een baby manicuresetje om de nageltjes goed bij te houden en eventueel een baby waskom voor als je weinig plek hebt om jouw baby te wassen.

Baby badartikelen kopen

Ben jij op zoek naar mooie en fijne baby badartikelen? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig online. Heb je nog vragen of wil je gewoon graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur