Klassieke badkamers

Met een klassieke badkamer zit je altijd goed! Klassiek blijft dan ook een populaire stijl: tijdloos, maar chic. Een klassieke badkamer is gewoonlijk voorzien van antieke elementen en luxe details. Tegenwoordig zien we daarnaast steeds vaker moderne tinten in een klassieke badkamer. Hoewel een klassieke badkamer vaak duur oogt, vind je bij Sawiday de juiste producten om klassieke badkamer binnen elk budget samen te stellen.

klassieke badkamer 1

Luxe details in een klassieke badkamer

Jouw badkamer kan op verschillende manieren een klassieke uitstraling krijgen. Je badkamer oogt namelijk al klassiek door slechts een aantal antieke details toe te voegen. Denk daarbij aan een robuuste kraan, een bad op pootjes of een badmeubel met opvallende grepen.

Kleuren en materialen

Een klassieke badkamer bevat over het algemeen ingetogen kleuren, waarbij wit vaak als basis wordt gebruikt. Daarnaast zijn het de frisse en sobere kleuren zoals pastel blauw, een donkerdere tint turquoise maar ook subtiele tinten grijs die bijdragen aan de tradionele sfeer. De garnituren met gedetailleerde afwerking komen helemaal tot hun recht dankzij de rustige basiskleuren. Creëer een nog luxere en modernere uitstraling door middel van grijze mozaïek of lichte, marmeren tegels.

klassieke badkamer 2

Klassieke badkamer bij Sawiday

Bij Sawiday vind je alles om een fraaie, klassieke badkamer te realiseren. We bieden je namelijk verschillende merken die bekendstaan om hun klassieke producten, zoals Crosswater Belgravia en het assortiment van het merk Van Heck. Je vindt alle producten online, maar kunt ook langskomen in één van onze showrooms. In onze showrooms kun je inspiratie opdoen én al jouw vragen aan onze verkoopmedewerkers stellen. Wij voorzien je graag van advies en denken altijd mee over de mogelijkheden van jouw klassieke badkamer!

klassieke badkamer

Klassiek bad

Genoeg ruimte? Niets ziet er zo klassiek uit als een bad op pootjes!

Bekijk producten
klassieke badkamer 3

Klassieke doucheset

Maakt jouw badkamer, met zijn karakteristieke details, helemaal af.

Bekijk producten
klassieke badkamer

Klassieke kraan

kenmerkend voor klassiek: een porseleinen hendel of sierlijke knoppen.

Bekijk producten
klassieke badkamer

Klassieke accesoires

Wel zo mooi om alles in één en dezelfde stijl te houden.

Bekijk producten