Baden op pootjes

Resultaten 0-24 van 32

Bad met pootjes

Bent u op zoek naar een bad met een nostalgische maar vooral hele chique uitstraling? Dan bent u op de goede pagina terecht gekomen. Want wat is er nou chiquer dan een bad op pootjes?

Vrijstaande baden met pootjes vindt u gemakkelijk bij Sawiday. Baden op pootjes geven uw badkamer extra sfeer en zorgen ervoor dat uw badkamer er ruimtelijker uitziet. Baden op pootjes zijn er in verschillende soorten en maten. Sawiday probeert altijd naar uw wensen te kijken en te luisteren. Mocht u niet vinden wat u zocht neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Sommige baden op poten hebben de mogelijkheid om beschilderd te worden waardoor uw bad extra persoonlijk gemaakt kan worden.

Baden op pootjes zijn ideaal voor een klassieke badkamer. Kies een klassieke kraan bij uw bad op pootjes om de look helemaal af te maken. De poten zijn vaak met veel pracht en praal gedecoreerd, waardoor ze goed opvallen. Let er wel op dat u de rest van uw badkamer ook in een klassieke stijl inricht, anders valt uw bad buiten de boot.

Heeft u toch liever een vrijstaand bad zonder pootjes? Kijk dan even bij ons assortiment vrijstaande baden!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur