Toilet inspiratie

Inspiratie nodig voor het toilet? Ook het kleinste kamertje in huis verdient natuurlijk een stijlvolle aanpak. De complete toiletten op deze pagina zijn perfect om inspiratie te krijgen van hoe je een toiletruimte in één stijl samenstelt. Van uitgesproken en vol van kleur, tot ingetogen met neutrale kleuren. Alles is mogelijk in jouw toiletruimte. Waar ga jij voor? 

We hebben hieronder al onze complete toiletruimtes verzameld onder verschillende interieurstijlen. Weet je al een beetje waar je naar op zoek bent? Of ben je nog aan het oriënteren? Klik dan hieronder op één van de stijlen. Of bekijk al onze complete toilet-voorbeelden in één oogopslag in onze toiletruimte-collectie door op onderstaande knop te klikken.

Bekijk onze complete toiletruimte-collectie

Toilet inspiratie

Inspiratie voor de toiletruimte

Wil je de toiletruimte gaan aanpakken? Dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. Wij helpen jou graag om de juiste keuzes te maken en geven jou op deze pagina een uitgebreid aanbod aan toilet inspiratie.

Er zijn diverse stijlen die je kunt toepassen binnen de toiletruimte. Denk aan modern, Scandinavisch of industrieel. Elke stijl heeft zijn eigen kenmerken en producten die erbij aansluiten. Het is fijn om te weten welke stijl jouw voorkeur heeft zodat je daarop verder kunt gaan zoeken. Wij geven per stijl voorbeelden hoe een toiletruimte eruit kan komen te zien. Bijvoorbeeld toilet inspiratie industrieel voor een stoere en strakke toiletruimte. Of toilet inspiratie zwart voor een ruimte met zwarte elementen wat natuurlijk erg hip is!

De tegels zijn een belangrijk onderdeel in de toiletruimte. Deze maken de ruimte en geven ook de mogelijkheid om leuke combinaties te maken. Kies bijvoorbeeld voor een mozaïek achterwand om een echte eyecatcher te creëren. Of ga voor tegels in dezelfde kleur om een rustig gevoel aan de ruimte te geven. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden dus laat je inspireren!

Wil jij graag wat hulp bij het maken van de juiste keuze? Of heb je meer toilet inspiratie nodig? Onze verkoopadviseurs staan altijd voor jou klaar in onze showrooms, waar we de mooiste toilet voorbeelden voor je hebben klaarstaan.