Babybadjes

Met een fijn babybadje kun je jouw baby veilig en comfortabel laten badderen. Wanneer je ook een babybad standaard gebruikt, hoef je niet te bukken en kun je zelf makkelijk overal goed bij.

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen producten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om producten te vinden.

Snel naar

Babybadje

Een babybadje is onmisbaar wanneer er een baby in aantocht is. Dit is echt een standaard product welke je tegenkomt op alle ‘baby-uitzetlijsten’. Niet zo gek, want hoe fijn is het om jouw baby lekker te kunnen wassen terwijl je gewoon rechtop kunt blijven staan. Een babybadje in combinatie met een babybad standaard is een echte must voor elke (aanstaande) ouders!

Veilig badderen

Met een fijn babybadje kun je jouw baby veilig en comfortabel laten badderen. Wanneer je ook een babybad standaard gebruikt, hoef je niet te bukken en kun je zelf makkelijk overal goed bij. Het gebruik van een badinzet maakt het nóg makkelijker, maar dit gebruik je vaak pas wanneer je baby een paar maanden oud is.

Leuk en schoon

Een baby in bad doen is een super leuke bezigheid. Wanneer je jouw baby ziet genieten van het warme water geniet je zelf natuurlijk ook. Daarnaast kun je heel makkelijk jouw kleintje schoon maken terwijl je één hand vrij hebt. Zo combineer je leuk met praktisch.

Verschillende soorten

Steeds vaker willen we alle spullen kunnen laten matchen met ons interieur. Zo ook de babyspullen. Daarom zijn onze babybadjes verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies jouw favoriete kleur die aansluit bij de rest van de babyspullen. Zo heb je niet alleen een heel erg handig badje, maar ook nog eens een mooi badje!

Babybadje kopen

Ben jij op zoek naar een fijn en mooi babybadje? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig online. Heb je nog vragen of wil je gewoon graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur