Babybad standaarden

Een babybadje is natuurlijk niet compleet zonder een babybad standaard. Deze zorgt ervoor dat je makkelijk staand jouw baby kunt wassen. Super handig, want zo krijg je geen last van je rug én kun je er eenvoudiger bij.

Er zijn hierboven 21 producten zichtbaar
Naar boven

Resultaten 0-21 van 21

Babybad standaard

Een babybadje is natuurlijk niet compleet zonder een babybad standaard. Deze zorgt ervoor dat je makkelijk staand jouw baby kunt wassen. Super handig, want zo krijg je geen last van je rug én kun je er eenvoudiger bij. Daarnaast kun je het babybadje op de standaard ook neerzetten in een ruimte die jij handig vindt. Denk aan de babyslaapkamer, badkamer of gewoon lekker beneden in de woonkamer.

Praktisch

Zoals gezegd is een babybad standaard super handig omdat je hierdoor niet hoeft te bukken of je baby onhandig in de wasbak hoeft te wassen. Je zet deze eenvoudig ergens neer en plaatst het babybadje er bovenop. Even vullen met water en je bent klaar om te beginnen!

Leuk en schoon

Baby's vinden het heerlijk om lekker gewassen te worden in warm water. Een babybad met een babybad standaard is iets wat je eigenlijk altijd wel in huis haalt. Tegenwoordig hoeft dit geen saai wit of grijs badje meer te zijn. Er zijn allerlei leuke kleuren en printjes verkrijgbaar met bijpassende standaarden. Zo was jij jouw baby in stijl.

Babybad standaard kopen

Ben jij op zoek naar een fijne en mooie babybad standaard? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig online. Heb je nog vragen of wil je gewoon graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur