Luchtontvochtigers

Te droge lucht zorgt voor irritatie aan huid en ogen. Te vochtige lucht zorgt aan de andere kant voor schimmelvorming op bijvoorbeeld wanden. Een goede balans in de luchtvochtigheid is dus erg belangrijk. Een luchtontvochtiger kan daar bij helpen. Bekijk het assortiment en bestel direct en eenvoudig je luchtontvochtiger!

Er zijn hierboven 8 producten zichtbaar
Naar boven

Luchtontvochtigers

Net zoals een te droge lucht in huis niet bevorderlijk is voor de leefomstandigheden, is een te vochtige lucht ook niet goed. Wanneer de lucht in huis te vochtig is, kan dat leiden tot schimmelvorming op bijvoorbeeld de muren. Een luchtontvochtiger lost dit probleem op, want dit apparaat zuigt lucht op, condenseert het en blaast de droge lucht weer uit. Sawiday biedt u daarom een ruim aanbod aan luchtontvochtigers, geschikt voor verschillende ruimtes in huis.

Werking luchtontvochtigers

Luchtontvochtigers zijn uitgerust met een ventilator die de vochtige lucht uit een ruimte zuigt en door een verdamper blaast. De lucht koelt daardoor af en condenseert. Vervolgens blaast de luchtontvochtiger de droge lucht weer uit, waardoor de luchtvochtigheid in de ruimte daalt. Op die manier bent u vochtproblemen voor en vermijdt u schimmel, loslatend behang en condensvorming in huis.

Luchtreiniging

Luchtontvochtigers bevatten een filter waar de vochtige lucht doorheen gaat. Vuil en stof uit de lucht blijft grotendeels in deze filter hangen, waardoor luchtontvochtigers ook als een lichte luchtreiniger werken. Een luchtontvochtiger brengt de vochtigheid dus op peil, maar zorgt ook voor een frisse en schone atmosfeer. Wilt u graag alle stof en schadelijke gassen uit de lucht halen? Bekijk dan onze luchtreinigers.

Verschillen luchtontvochtigers

Onze luchtontvochtigers verschillen in ontvochtigingscapaciteit en het aantal vierkante meters dat ze kunnen ontvochtigen. Meet voor de aankoop daarom goed op hoe groot de ruimte is waar u de luchtonvochtiger wilt plaatsen. Daarnaast zijn sommige luchtontvochtigers van Sawiday voorzien van extra luxe functies, zoals bediening via een app en een luchtfilter.

Design van een luchtontvochtiger

Een luchtontvochtiger heeft natuurlijk een hele duidelijke praktische functie, maar is ook een onderdeel van uw interieur. Het design van de luchtontvochtiger is daarom ook van belang. Sawiday biedt u dan ook ontvochtigers in verschillende kleuren: wit en blauw. Wit kan natuurlijk altijd, maar donkerblauw staat bijvoorbeeld prachtig in een industrieel of modern interieur.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur