Luchtbehandeling

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9415 reviews

Luchtbehandeling

Een aangename temperatuur is essentieel voor een fijn huis. Veel mensen kiezen daarom voor bijvoorbeeld een airco of andere vorm van ventilatie in bepaalde ruimtes van het huis. Koele lucht is natuurlijk van groot belang voor een fijne temperatuur, maar de kwaliteit van de lucht zelf wordt vaak vergeten. Luchtbehandeling, letterlijk het behandelen van lucht, verdient dan ook zeker de nodige aandacht bij het inrichten van uw huis! Sawiday biedt u daarom een uitgebreid assortiment in de categorie luchtbehandeling, met luchtbevochtigers, luchtontvochtigers en luchtreinigers.

Luchtbevochtiger

Heeft u soms last van droge of prikkende ogen in huis? Grote kans dat de lucht niet vochtig genoeg is. Niet fijn voor uw huid of ogen, maar ook niet voor eventuele houten meubels: een te droge lucht kan namelijk scheuren in het hout veroorzaken. Een luchtbevochtiger is de oplossing: deze brengt de luchtvochtigheid op peil en zorgt op die manier voor een fijnere leefomgeving. Sawiday biedt u een uitgebreid assortiment luchtbevochtigers. Wat voor u de juiste bevochtiger is, is afhankelijk van de hoeveel vierkante meter u ermee wilt bevochtigen. Meet van te voren daarom goed de ruimte op waar u de luchtbevochtiger wilt plaatsen!

Luchtontvochtiger

Een te lage luchtvochtigheid is niet bevorderlijk voor een comfortabele leefomgeving, maar een te hoge luchtvochtigheid ook niet. Wanneer de lucht in huis te vochtig is, kan dat leiden tot schimmelvorming op bijvoorbeeld de muren. Een luchtontvochtiger lost dit probleem op, want dit apparaat zuigt lucht op, condenseert het en blaast de droge lucht weer uit. Sanitairwinkel biedt u daarom een ruim aanbod aan luchtontvochtigers, geschikt voor verschillende ruimtes in huis. Extra fijn: vuil en stof blijft grotendeels in de filter van een luchtontvochtiger hangen, waardoor deze ook fungeert als een lichte luchtreiniger.

Luchtreiniger

Sawiday biedt u ook een breed assortiment aan luchtreinigers. Deze reinigers filteren de stof en gassen in een ruimte, wat ervoor zorgt dat de lucht in uw huis altijd fris en schoon voelt. Heeft iemand in het huishouden last van allergieën? Kies dan voor een luchtreiniger met Hepa-filter, zoals die van Boneco. Sommige van onze luchtreinigers zijn ook voorzien van een luchtbevochtigingsfunctie, waarmee u twee vliegen in één klap slaat. Ook voor een luchtreiniger dient u de ruimte waar u de reiniger wilt plaatsen goed op te meten, want niet elke reiniger is krachtig genoeg voor grote ruimtes.

Vragen of advies over luchtbehandeling?

Heeft u nog vragen over een luchtbevochtiger, luchtontvochtiger of luchtreiniger? Of wilt u graag advies over welke vorm van luchtbehandeling het meest geschikt is voor u? Onze klantenservice staat voor u klaar! Neem contact met hen op of kom langs in één van onze showrooms voor onafhankelijk en deskundig advies.