Airco's

Een airco biedt uitkomst op warme zomerdagen. Bij Sawiday vindt u een uitgebreid aanbod aan zowel mobiele airco's als split unit airco's. Mobiele airco's zijn ideaal wanneer u deze in verschillende ruimtes wil gebruiken. Overdag in de werkkamer en 's nachts in de slaapkamer bijvoorbeeld. Een split unit airco wordt op een vaste plek gemonteerd. Hier heeft u het hele jaar plezier van omdat deze ook vaak verwarm- en ventilatiefuncties hebben.

Resultaten 0-24 van 44

Airco’s

Alhoewel we vaak enorm genieten van een warme zomerdag, is de warmte binnenshuis vaak minder gewenst. Een airco biedt gelukkig uitkomst! Deze kunt u eenvoudig in verschillende ruimtes van het huis plaatsen, waardoor u overal geniet van een fijne temperatuur. Op zoek naar goede airconditioning? Sawiday biedt u een uitgebreid aanbod!

Mobiele airco’s
Sawiday biedt u verschillende mobiele airco’s. Het voordeel van een mobiele airco is dat u deze kunt verplaatsen naar een andere ruimte. ’s Nachts kunt u de airco bijvoorbeeld in de slaapkamer zetten en overdag in het kantoor of de woonkamer. Op die manier geniet u overal in huis van een fijne temperatuur! Een ander voordeel van een mobiele airco is dat u deze gemakkelijk weg kunt zetten als de dagen weer wat kouder worden, bijvoorbeeld op zolder of in een opbergkast.

Split unit airco’s
Een split unit airco werkt met een binnen- en een buitengedeelte. Een split unit airco wordt op een vaste plek gemonteerd en kan zo een groot oppervlak verkoelen. Bovendien hebben split unit airco’s vaak ook verwarm-, ventilatie- en ontvochtigingsfuncties, dus u heeft er het hele jaar plezier van! Deze airco’s zijn daarom vaak efficiënter en stiller dan mobiele airco’s.

Airco met of zonder slang
Een airco voert warme lucht af naar een ruimte buiten de plek die gekoeld moet worden. Alle airco, dus ook mobiele, zijn daarom voorzien van een slang naar buiten. Sommige airco’s zijn wel voorzien van een opvangbak, maar die is alleen bedoeld voor de afvoer van condenswater. De warme lucht moet alsnog worden afgevoerd en dat kan natuurlijk niet in een condensbak. Wilt u toch een airco zonder slang of afvoer? Dan komt u uit op een aircooler of luchtkoeler, maar deze bieden lang niet zoveel verkoeling als een (mobiele) airco.

Kwaliteit en design
Sawiday biedt u airco’s van verschillende merken, zoals DeLonghi en Eurom. Bovendien zijn de airco’s beschikbaar in verschillende designs: wit kan altijd, maar een mat zwarte airco zorgt voor een moderne of industriële uitstraling. Extra fijn: de meeste airco’s werken via een afstandsbediening, waardoor u de airco eenvoudig vanaf de bank of vanuit het bed kunt bedienen!

Heeft u nog vragen over onze airco’s? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms! Al onze medewerkers voorzien u graag van onafhankelijk en deskundig advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Naar boven