Bad thermometers

Je baby veilig en comfortabel in bad doen met de juiste temperatuur van het badwater is belangrijk. Met een badthermometer kun je nauwkeurig aflezen wat de temperatuur is van het badwater. Zo is het wat er nooit te koud maar ook zeker niet te warm voor jouw baby.

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen producten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om producten te vinden.

Snel naar

Badthermometers

Je wil jouw kindje natuurlijk zo veilig mogelijk in bad doen. Met een badthermometer kun je nauwkeurig aflezen wat de temperatuur is van het badwater. Zo weet je zeker dat het water nooit te koud is maar ook zeker niet te warm voor jouw baby. Met de badthermometer zorg je dat jouw baby altijd veilig en comfortabel in bad kan.

Verschillende designs

Badthermometers zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en printjes. Zo is het niet alleen een functioneel product, maar ziet het er ook nog eens leuk uit in het kamertje van jouw baby of in de badkamer. Daarnaast is de badthermometer makkelijk terug te vinden als deze een herkenbaar kleurtje of printje heeft.

Veiligheid

De badthermometers zijn voorzien een nauwkeurige meting en een veilige vloeistof. Op de thermometer kun je makkelijk aflezen wat de temperatuur is van het badwater. Zo weet je altijd zeker dat het badje voor jouw baby de juiste temperatuur heeft en veilig is voor gebruik.

Badthermometer kopen

Op zoek naar een geschikte badthermometer voor jouw baby uitrusting? Dan ben je aan het juiste adres bij Sanitairwinkel. Wij hebben een ruim assortiment aan baby badthermometer zodat er altijd een geschikte voor jou bij zit. Heb je nog vragen of wil je gewoon graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur