Advies op afstand - Exclusief bij Sawiday

We merken dat veel mensen deze periode gebruiken om na te denken over wat ze willen veranderen aan hun huis. Onze showrooms zijn gewoon geopend, maar wij bieden ook advies op afstand aan. Aarzel niet om een afspraak te maken!

Vraag een adviesgesprek aan

Heeft u een vraag over een artikel in onze webshop? Of heeft u een vraag over uw bestelling? Dan kunt u het beste rechtstreeks contact leggen met onze klantenservice, stel daarbij uw vraag via chat, mail of bel met ons. 

Hoe werkt een videogesprek

Voor een gesprek met een van onze adviseurs hoeft u de deur niet meer uit. U voert het gesprek via video waar en wanneer het u uitkomt. Bent u niet in de gelegenheid tot het voeren van een videogesprek? Geen probleem, dan voeren we het gesprek via de telefoon. Tijdens dit gesprek bespreken we dezelfde onderwerpen als bij een afspraak in een van onze showrooms. Via een video gesprek kunnen we zelfs de producten waar u interesse naar uitgaat aan u laten zien in onze webshop. 

>> Meer informatie over een videogesprek

Vrijblijvende offerte op maat

Na de eerste kennismaking gaan we voor u aan de slag en stellen we een offerte op en deze sturen we naar u toe. Nadat u de offerte hebt ontvangen kunt u alle producten nog eens op uw gemak in onze webshop bekijken. Heeft u een vraag of wilt u een ander product zien, geen probleem! We nemen graag uitgebreid de tijd voor uw droombadkamer, u maakt immers elke dag gebruik van sanitair het is daarbij belangrijk dat u goede keuzes maakt. Uiteraard is het gesprek en de offerte gratis en volledig vrijblijvend.

Vraag een adviesgesprek aan

Uiteraard kunt u ook zelf direct contact met ons opnemen, bel naar 03 685 0311 voor een gesprek met een van onze specialisten.

Advies op afstand

Klanten over advies op afstand


"Goed gesprek gehad, toch prettig om dit vanuit huis te doen gezien de Corona situatie"

"Dit was voor mij de eerste keer, maar het ging goed. Goede verbinding en fijn geholpen"

"Ideaal! Ook met beeld erbij, fijn dat bepaalde producten direct aan mij getoond konden worden"

Vraag een adviesgesprek aan