Showroom Nieuwegein, 900m² badkamer inspiratie

Nieuwegein

Adres

Laagraven 5A
3439LG Nieuwegein

[email protected]
+31735220688

Offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
persoonlijk advies

Nieuw bij Sanitairwinkel: Showroom in Nieuwegein

De showroom in Nieuwegein is per 1 juni onderdeel van Sanitairwinkel. Vanaf 1 juni kun je hier terecht voor uitgebreid advies voor jouw nieuwe badkamer of toilet. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes!

Binnenkort wordt deze showroom van Badkamerwinkel omgetoverd tot een inspirerende Sanitairwinkel showroom. Tot die tijd kun je rekenen op het deskundige advies bij het samenstellen van je badkamer of toilet zoals je van ons mag verwachten, alleen nog niet in de look and feel van Sanitairwinkel.

Badkamer inspiratie

Badkamer advies bij Sanitairwinkel Nieuwegein

In Nieuwegein, onder de rook van Utrecht, vind je onze Sanitairwinkel showroom vol badkamerinspiratie. Onze verkoopadviseurs staan hier voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw droombadkamer. We weten uit ervaring hoe lastig het kan zijn om de juiste keuzes te maken, en staan daarom paraat om al jouw vragen te beantwoorden en wensen te bespreken. Of je nu vragen hebt over het slim indelen van je badkamer, meer wilt weten over bepaalde producten of eerst uitgebreid inspiratie wilt opdoen: je kan altijd bij ons terecht voor advies en ondersteuning. We helpen je graag!

Badkamer inspiratie

Ruim 900m² badkamer inspiratie in Nieuwegein

Laat je inspireren in onze badkamer showroom in Nieuwegein! Bekijk de complete badkamers in verschillende stijlen en wordt verrast door een uitgebreide selectie van ons sanitair-aanbod. Denk aan ligbaden, inloopdouches, badmeubels, tegels, kranen en nog veel meer. Loop gerust zelf rond om inspiratie op te doen voor je nieuwe badkamer. Zodra je vragen hebt of klaar bent om je keuzes om te zetten in een offerte dan kan je terecht bij één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen je graag! De showroom in Nieuwegein is zeven dagen per week geopend en bevindt zich op industrieterrein Laagraven. Parkeren doe je voor de deur op eigen terrein. Zien we je binnenkort?

Bezoek Sanitairwinkel in Nieuwegein

Voor jouw badkamer en sanitair ben je in Nieuwegein bij ons op de juiste plek. Of je nu droomt van een compleet nieuwe badkamer of op zoek bent naar specifieke producten, wij helpen je graag. In onze showroom staan onze enthousiaste en deskundige verkoopadviseurs voor je klaar met persoonlijk advies en inspiratie. Onze showroom in Nieuwegein is elke dag van de week geopend, zodat je altijd bij ons terecht kunt. De exacte openingstijden vind je onder het kopje 'openingstijden' bovenaan de pagina. Je vindt ons gemakkelijk, vlakbij de A2 en A12. Kom langs op de Laagraven 5a en ontdek wat Sanitairwinkel Nieuwegein voor jouw droombadkamer kan betekenen!

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
467 reviews