Showroom Amsterdam Amstel, 850m² badkamer inspiratie

Amsterdam Amstel

Adres

Daniël Goedkoopstraat 23
1096BD Amsterdam

[email protected]
+31735220688

Offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
persoonlijk advies
Sawiday is in Nederland bekend als Sanitairwinkel

Nieuw bij Sanitairwinkel: Showroom in Amsterdam Amstel

De showroom in Amsterdam Amstel is per 1 juni onderdeel van Sanitairwinkel. Vanaf 1 juni kun je hier terecht voor uitgebreid advies voor jouw nieuwe badkamer of toilet. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes!

Binnenkort wordt deze showroom van Badkamerwinkel omgetoverd tot een inspirerende Sanitairwinkel showroom. Tot die tijd kun je rekenen op het deskundige advies bij het samenstellen van je badkamer of toilet zoals je van ons mag verwachten, alleen nog niet in de look and feel van Sanitairwinkel.

Wist je dat we ook een showroom hebben in Amsterdam West (Bos en Lommer)? Je bent hier van harte welkom voor advies en inspiratie! 

persoonlijk advies

Ruim 850m² badkamer inspiratie in Amsterdam

In de badkamer showroom in Amsterdam vind je volop inspiratie voor jouw nieuwe badkamer: nieuwe trends en stijlen, complete badkamers en een heel divers productaanbod. Zo kun je er ligbaden, inloopdouches, badmeubels, tegels, kranen en nog veel meer in het echt bekijken. Loop even rustig rond en doe zo inspiratie op voor je eigen badkamer. En heb je vragen of advies nodig? Dan kan je terecht bij één van onze verkoopadviseurs. De showroom is zes dagen per week geopend Via de slagboom op de Daniël Goedkoopstraat parkeer je voor de deur (1 uur gratis parkeren). Zien we je binnenkort?

Badkamer inspiratie

Badkamer advies bij Sanitairwinkel Amsterdam Amstel

In onze showroom in Amsterdam Amstel staan onze badkamerspecialisten klaar om jou te helpen je ideale badkamer te verwezenlijken. We behandelen jouw situatie met dezelfde zorg en aandacht als onze eigen badkamer. Voel je vrij om al je wensen en vragen met onze adviseurs te bespreken; dit is geheel vrijblijvend. We weten hoe lastig het kan zijn om een badkamer of onderdelen daarvan te kiezen. Daarom kun je altijd bij ons terecht voor advies en ondersteuning. We helpen je graag!

Bezoek Sanitairwinkel in Amsterdam Amstel

Wij zijn jouw specialist voor badkamers en sanitair in Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of losse producten, bij ons ben je aan het juiste adres. In onze showroom staan deskundige verkopers klaar om je te adviseren. Onze showroom in Amsterdam Amstel is zeven dagen per week geopend; de exacte tijden vind je onder het kopje openingstijden bovenaan de pagina. De showroom is eenvoudig te bereiken aan de ring van de A10 bij afslag Amsterdam Amstel. Kom langs op de Daniël Goedkoopstraat 23!

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
467 reviews