Kinder- en babytextiel

Met kinder- en babytextiel maak je het leven van jezelf en je kindje een stuk fijner. Bekijk hieronder ons volledige assortiment zachte badjassen, hydrofiele doekjes, washandjes en aankleedkussenhoezen. Doordat alles verkrijgbaar is in verschillende kleuren en maten zal er altijd wel iets bij zitten voor jouw kindje.

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen producten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om producten te vinden.

Snel naar

Kinder- en babytextiel

Met kinder- en babytextiel maak je het leven van jezelf en je kindje een stuk fijner. Denk aan zachte badjassen, geschikt voor de kinderhuid, hydrofiele doekjes, washandjes en aankleedkussenhoezen.

Baby badjassen

Houd je kindje heerlijk warm na een bad met een fijne zachte badjas. Baby badjassen zijn speciaal ontworpen met zachte stoffen die geschikt zijn voor het babyhuidje. Perfect voor de eigen baby, of om als kraamcadeau te geven. We hebben verschillende kleuren en maten beschikbaar in ons assortiment.

Kinder badjassen

Is je kindje al wat groter? Dan koop je een kinder badjas. Heerlijk warm en comfortabel voor jouw kind. Ideaal voor na het badderen of voor het strand of zwembad. De badjassen was je eenvoudig in de wasmachine.

Hydrofiele doekjes

Hydrofiele doeken zijn onmisbaar in de baby-uitzet. Deze multifunctionele doeken zijn gemaakt van ademend, absorberend en zacht materiaal. Ideaal om je baby af te drogen, of om als dekentje te gebruiken. Daarnaast kun je ze nog voor tal van andere toepassingen gebruiken. We hebben in ons assortiment hydrofiele doeken in verschillende kleuren en prints. 

Washandjes

Naast hydrofiele doekjes kun je ook enorm veel met washandjes. Met een baby washandje kun je jouw baby zachtjes wassen zonder dat er irritaties op de huid ontstaan. Daarnaast is een washandje erg handig om jouw baby eventjes op te frissen na een ongelukje of om even snel te wassen met een baby waskom. Alles voor de hygiëne van je kindje.

Aankleedkussenhoezen

Een aankleedkussen is pas compleet met een fijne aankleedhoes. De aankleedkussenhoes zorgt ervoor dat je baby zachtjes en warm ligt op het kussen. Bekijk ons assortiment aan aankleedkussenhoezen en match de hoes met jouw babykamer.

Kinder- en babytextiel kopen

Op zoek naar Kinder- en babytextiel? Bestel deze producten eenvoudig online in onze webshop. Heb je vragen over een van deze artikelen of over een van de andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op, of kom gezellig langs in één van onze showrooms!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur