Geberit AquaClean Mera Classic douchewc met geurafzuiging met warme luchtdroging en Ladydouche met softclose zitting Glans Wit

SW87549
0 Review(s)
Adviesprijs 4.864,97
3.606,92
Incl. BTW
Uw voordeel: 1.258,05
Vandaag besteld, overmorgen in huis
 • Gratis bezorging
 • Bezorging/afhalen volgens afspraak
 • 2 jaar Sawiday garantie
 • Een [score] / 5 uit [reviews] beoordelingen
Geberit AquaClean Mera Classic douchewc met geurafzuiging met warme luchtdroging en Ladydouche met softclose zitting Glans Wit SW87549

Geberit AquaClean Mera Douche WC

4.864,97
3.606,92

Zakelijk bestellen?

Heb je regelmatig sanitair nodig, of eenmalig een grote hoeveelheid? Bekijk dan de voordelen van Sawiday Zakelijk en neem contact met ons op!

Maak dit product compleet

Productinformatie

Geberit AquaClean Mera Classic douchewc met geurafzuiging met warme luchtdroging en Ladydouche met softclose zitting Glans Wit

De Geberit AquaClean Mera Classic douchewc reinigt het onderlichaam met water na het gebruik van het toilet. De Mera Classic douchewc is daarnaast voorzien van vele extra functies voor optimaal comfort en hygiëne. De warmwaterdouche heeft een unieke dubbele waterstraal, aangevuld met lucht die zorgt voor een ultieme reiniging met zo min mogelijk: de gepatenteerde WhirlSpray. Het toilet spoelt geruisloos en efficiënt door vanwege de kenmerkende binnenkom van de randloze toiletpot. Deze is daardoor eenvoudig schoon te maken.

Vieze geurtjes zijn verleden tijd door de geurzuivering die automatisch onaangename geuren verwijderd zodra u op de wc gaat zitten. De AquaClean Mera Classic blinkt uit door de combinatie van functie en design. De Mera is gemaakt van hoogwaardige materialen, waarbij alle aansluitingen voor elektriciteit- en watervoorziening en bevestiging verborgen zitten in de elegante behuizing.

De douchefunctie wordt eenvoudig gestart middels de knoppen op het zijpaneel of middels de bijbehorende afstandsbediening. De waterreiniging zorgt voor een aangenaam gevoel van hygiëne. De douchewc (inclusief ladydouche) is geheel naar wens in te stellen: de douchearm kent 5 posities, de straalsterkte van het water is instelbaar in 5 niveaus en de temperatuur van het water en de föhn is instelbaar. Vier gebruikersprofielen zijn programmeerbaar. Hierdoor maakt elke gebruiker direct gebruik van zijn/haar eigen voorkeursinstellingen.

De AquaClean Mera Classic heeft een geïntegreerde boiler. Het water wordt pas verwarmd wanneer een gebruiker op de wc plaats neemt. In ruststand verbruikt het systeem dus geen stroom. En dankzij de doorstroomverwarmer kunt u extra lang genieten van warm water. Het keramiek heeft bovendien een vuilwerend oppervlak waardoor het closet makkelijk schoon te maken is.

De belangrijkste voordelen

 • Ingebouwde douchefunctie met een unieke dubbele WhirlSpray warmwaterstraal gecombineerd met lucht
 • Warme lucht föhn
 • Welkomstfunctie: bij nadering van de wc start de verwarming van het water automatisch
 • Randloze wc-pot met geruisloze en efficiënte spoeltechniek
 • Geurzuivering voor een fris ruikend toilet
 • Bediening dmv afstandsbediening of smartphone App met programmeerbare gebruikersprofielen

Whirlspray
De Geberit WhirlSpray straal is niet zomaar een straal… het zijn namelijk twee stralen! Doordat beide stralen pulseren, ontstaan er duizenden luchtbellen in het water. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. En dat met een laag water gebruik. Deze WhirlSpray douchetechnologie is gepatenteerd en vindt u daarom alleen in douchewc’s van Geberit.

Aparte Ladydouche
De Ladydouche biedt een bijzonder zachte douchestraal en is daarom perfect voor het reinigen van de vrouwelijke zone.

Oscillerende douche
Door zachtjes heen en weer te bewegen, geeft de douchestraal een uitzonderlijk gevoel van reinheid. De vloeiende heen-en-weergaande beweging van de douchearm zorgt voor een zeer grondige reiniging.

Douchearm positie en douchestraalsterke kunnen individueel worden ingesteld
De douchestraalsterkte en de douchearm positie kunnen individueel worden ingesteld op basis van uw persoonlijke behoeften.

Geurzuivering
De geurzuivering doet precies wat de naam aangeeft: het laat onaangename geuren verdwijnen. De functie wordt automatisch ingeschakeld zodra u op de douchewc gaat zitten. De lucht wordt onder de spoelrand van de keramiek afgezogen, door een in de installatie geïntegreerde filter gereinigd en vervolgens fris en geurloos weer terug in de ruimte teruggevoerd. De geurzuivering kan tevens via de bijgeleverde afstandsbediening of de smartphone App worden bediend.

Warme luchtföhn
Dankzij een geïntegreerde warme luchtföhn wordt uw onderlichaam gedroogd met een aangename luchtstroom.

Randloos wc-keramiek met TurboFlush spoeltechnologie
Door de randloze wc-pot en de unieke TurboFlush spoeltechnologie is het mogelijk is om het toilet zeer grondig en geruisloos door te spoelen. Het enige wat hiervoor nodig is, is een enkele spoelopening aan de zijkant, waardoor het water, dankzij de asymmetrische interne geometrie die een draaikolk veroorzaakt, al het vuil in 1x meeneemt.

Bediening
De bediening van de douchewc kan op allerlei manieren. Met de intuïtieve en eenvoudig te bedienen afstandsbediening kan de douchewc worden bediend en diverse persoonlijke instellingen worden opgeroepen en aangepast. Of bedien de douchewc via uw smartphone dankzij de gratis AquaClean App. Ook heeft u de mogelijkheid om de basis functies via de knoppen aan de zijkant van de douchewc te bedienen. Optioneel kunt u ook kiezen voor een paneel die u aan de muur kunt bevestigen waarmee u alle functies kunt bedienen.

Eenvoudig te reinigen
Het wc-keramiek van hoge kwaliteit met een speciale oppervlaktecoating voorkomt ophoping van vuil en zorgt ervoor dat het keramiek grondig schoon blijft. De douchearm en douchekop worden altijd automatisch met schoon water doorgespoeld voor en na ieder gebruik. En een speciaal ontkalkingsprogramma beschermt alle watervoerende componenten.

Ontkalkingsfunctie
De Geberit AquaClean Mera Classic is uitgerust met een volledig automatisch ontkalkingsprogramma voor alle componenten die met water in aanraking komen. Een rode LED op het bedieningspaneel of informatie via de afstandsbediening-app geeft aan wanneer ontkalken vereist is.

Drinkwater veilig houden
De Geberit AquaClean Mera Classic voldoet aan alle belangrijke Europese eisen, waaronder de drinkwaternormen EN 1717 en EN 13077. Dankzij een geïntegreerde wateraansluiting met terugstroombeveiliging voldoet de Geberit AquaClean Mera aan deze normen en zal de douchewc nooit enige verontreiniging van het drinkwaternetwerk veroorzaken.

Bekroond design
De Geberit AquaClean Mera is onderscheiden met een Design Plus en Red Dot Award.

Montage en inbouwreservoir
De Geberit AquaClean Mera Classic kan worden gemonteerd op alle Geberit Sigma en Omega inbouwreservoirs. Deze inbouwreservoirs zijn voorzien van een mantelbuis voor de benodigde wateraansluiting van de Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc. Daarnaast dient er een elektrische aansluiting aanwezig te zijn waarop de douchewc kan worden aangesloten. Het installeren van het wandcontactdoos voor inrichtingen met stroomaansluiting, zoals Geberit AquaClean, moet volgens NEN 1010 plaatsvinden en mag alleen in het beschermingsgebied 3 of buiten de beschermingsgebieden aangebracht worden. Het aansluiten van het wandcontactdoos moet via een aardlekschakelaar plaatsvinden en moet minstens aan beschermingsgraad IP X4 voldoen.

Garantie
Bij een Geberit AquaClean douchewc zorgt Geberit de eerste twee jaar van de garantieperiode in geval van materiaal- of productiefouten voor kosteloze reparatie of kosteloze vervanging van de defecte onderdelen door een servicedienst die daartoe van Geberit de opdracht krijgt. In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit in geval van materiaal- of productiefouten de vervangende onderdelen gratis aan de door Geberit erkende servicedienst die van de eindklant de opdracht voor de reparatie heeft gekregen.

Onderhoud
De Geberit Home app ondersteunt gebruikers bij de omgang met Geberit-producten. De app laat bijvoorbeeld zien wanneer een filtervervanging vereist is of wanneer een firmware-update moet worden uitgevoerd. Basisinstellingen, zoals de douchestraalsterkte van de AquaClean douchewc, kunnen direct via de app worden aangepast. De app bevat ook nuttige tips en trucs voor het gebruik van Geberit-producten.

Wat zit er in de verpakking?

 • Geberit AquaClean Mera Classic douchewc
 • Afstandsbediening met wandhouder en batterijvoeding CR2032
 • Wateraansluitset voor Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm en Geberit Omega inbouwreservoir 12 cm, inbouwhoogte 112 cm
 • Koppelingsbus voor netaansluiting
 • Spatbescherming
 • Ontkalkingsmiddel 125 ml
 • Reinigingsset
 • Aansluitset voor wc, ø 90 mm
 • Bevestigingsmateriaal

Technische specificaties

 • Beschermingsklasse - I
 • Beschermingsgraad - IPX4
 • Nominale spanning - 230 V AC
 • Netfrequentie - 50 Hz
 • Opgenomen vermogen - 2000 W
 • Opgenomen vermogen in stand-by - ? 0.5 W
 • Stromingsdruk – 0,5-10 bar
 • Bedrijfstemperatuur - 5-40 °C
 • Watertemperatuur instelbereik - 34-40 °C
 • Berekende volumestroom - 0.03 l/s
 • Minimale stromingsdruk voor berekende volumestroom - 0.5 bar
 • Doucheduur - 30-50 s
 • Maximale belasting wc-zitting - 150 kg

"

Specificaties

Technische informatie

Hoogte 35 cm
Breedte 36 cm
Diepte 59 cm
Montage wand
Maat draadaansluiting (inch) 1/2
Draadaansluiting Bu.dr.-gas-cilindr.-bspp-
Diepte (voorsprong) 59
Plaats uitlaat pk (pijp kort)
Aansluitspanning 230

Productinformatie

Kleur Wit
Materiaal Keramiek
Aantal gebruikersplaatsen 1
Bediening Smartphone / Afstandsbediening
Glansgraad glanzend
Vorm Toilet Rond
Met temperatuurregeling handbediend
Spoelvorm diepspoel
Diepte standaard
Minimale spoelwaterhoeveelheid 0
Warm water Standaard
Aantal in te stellen gebruikers 4
Materiaalgroep Keramiek

Features

Antikalkbehandeling Ja
Anti-kalk systeem Ja
Softclose Ja
Met verlichting Neen
Vuilafstotend Ja
Antibacterieel Neen
Met terugstroombeveiliging Ja
Antikalksysteem Ja
Met bevestigingsmateriaal Ja
Spoelrandloos Ja
Met toiletzitting Ja
Energiebesparend Ja
Verdekte bevestiging Ja
Met toiletpot Ja
Met afstandsbediening Ja
Inclusief reservoir Neen
Met föhn Ja
Met verwarmde toiletzitting Neen
Ladydouche Ja
Met geurafzuiging Ja
Softopening Neen
Gebruikersherkenning Ja
Oscillatie Ja

Productinnovaties

Antibacterieel Neen

Meer informatie

Artikelnummer SW87549
Leveranciernummer 146.200.11.1
EAN 4025416317494
Merk Geberit
Serie AquaClean Mera
Garantie 2 jaar

Overige informatie

Automatisch openen en sluiten van de toiletzitting nee
Lengte aansluitkabel 2

Technische documenten

Over Geberit AquaClean Mera

Geberit Groep is Europees marktleider op het gebied van sanitaire producten. Wat 140 jaar geleden begon als familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming. Sinds het begin houden ze zich bezig met het constant innoveren van hun producten. Het uitgebreide assortiment van Geberit bevat de beste sanitaire technologie en badkamer keramiek. Ze focussen zich niet alleen op uiterlijk van hun producten. Design gaat volgens Geberit namelijk verder dan hoe producten er uit zien. Functionaliteit, onderhoud en duurzaamheid zijn even belangrijk bij het design van Geberit producten.

Garantie

Kranen, toiletten en wastafels van Geberit hebben een standaard fabrieksgarantie van twee jaar. Deze garantie kan echter verlengd worden door middel van een garantieregistratie. Hiervoor moet je binnen 90 dagen jouw aankoop registreren bij Geberit om een extra jaar garantie te krijgen. De garantie vervalt bij foutieve montage, installatie/reparatie door een niet-geautoriseerd installateur of reparateur, gebrekkig onderhoud of foutief gebruik. 

De Geberit AquaClean Mera collectie staat garant voor comfort en kwaliteit. Geberit is een bekende en populaire naam in de sanitairwereld en wij begrijpen goed waarom. Ontdek hier de producten en de voordelen van de Geberit AquaClean Mera collectie

Bestel- en bezorginformatie

Bezorgen

In de winkelwagen zie je de verwachte leverdatum van de totale bestelling. Kies zelf een bezorgdag.

Gratis Retourneren in onze showrooms

Toch niet helemaal tevreden over dit product? Geen zorgen! Je kunt het ontvangen product (m.u.v. tegels) retour sturen binnen 30 dagen na ontvangst. Alle betalingen ontvang je terug op dezelfde wijze waarop je betaald hebt, in ieder geval binnen 14 dagen vanaf de retourdatum.

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.