Tegel samples

Op zoek naar de perfecte tegels voor je badkamer, keuken of woonkamer? Dan kunnen tegel samples je helpen bij het vinden van de tegels die perfect passen bij jouw stijl. Daarnaast is het mogelijk om verschillende tegel samples te bestellen om te ontdekken of deze goed te combineren zijn. Zo vind je bijvoorbeeld de perfecte combinatie van vloer- en wandtegels.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Tegel samples bestellen

Om de zoektocht naar de perfecte tegel net even wat gemakkelijker te maken hebben we een ruim assortiment tegel samples samengesteld. Deze tegel stalen kun je bijvoorbeeld gebruiken bij het samenstellen van het interieur. Neem de tegel sample mee bij het kiezen van meubels of bij het samenstellen van je badkamer, zodat je direct ziet of de kleuren bij elkaar passen. Daarnaast kun je verschillende tegel samples bestellen om te ontdekken of tegels goed met elkaar te combineren zijn. Bekijk of de tegels die je van plan bent te gebruiken voor de vloer en de wand goed bij elkaar passen, voordat je de tegels bestelt.

Verschillende kleuren tegel samples

Uiteraard zijn de meest populaire kleuren beschikbaar binnen ons assortiment tegel stalen. Denk aan kleuren als wit, grijs, beige of zwart. Maar juist voor de meer uitgesproken kleuren kunnen tegel samples erg handig zijn om te bepalen welke kleuren- en tegelcombinaties goed bij elkaar passen. Daarom vind je binnen het assortiment tegel samples een zeer uitgebreid aanbod aan kleuren. Denk aan kleuren zoals rood, blauw, groen, goud en nog veel meer. Daarnaast zijn ook van patronen zoals houtlook, visschub of marmer tegel stalen te bestellen.

Tegel stalen van vele merken

Binnen het assortiment vind je tegel samples van vele merken. Een aantal bekende merken zijn bijvoorbeeld Baldocer Ceramica, Cifre Ceramica, EnergieKer en Kerabo. Alle beschikbare merken zijn te vinden in het filteroverzicht, waar je natuurlijk ook kunt filteren op tegels van jouw favoriete merk.

Vragen over tegel samples?

Heb je vragen over de tegel samples? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Daarnaast helpen onze medewerkers in de showroom je graag verder. Een bezoek aan de showroom is trouwens zeker een aanrader wanneer je op zoek bent naar nieuwe tegels. Hier is een groot deel van ons tegel assortiment met eigen ogen te bekijken.