Handdoekenrekken

Handdoekenrekken

Ook altijd last van rondslingerende handdoeken in uw badkamer? Met een handdoekenrek van Sawiday voorkomt u rommel in uw badkamer. Of het nu gaat om één of meerdere handdoeken, met een handdoekenrek zal het altijd netjes en opgeruimd zijn. Bij ons heeft u een  ruime keuze uit vele verschillende soorten handdoekrekken, zowel hangende als staande en ronde of rechte. Zo zit er voor u altijd een geschikt handdoekenrek tussen.

Gemak

Een rek voor uw handdoeken is eenvoudig geïnstalleerd en het neemt weinig ruimte in beslag, dus u kunt hem overal gemakkelijk plaatsen. Zo kunt u hem bijvoorbeeld plaatsen naast uw bad, wat voorkomt dat bij het uit bad stappen de badkamer nat wordt. Maar dit kan ook naast uw wastafel, zodat u na bijvoorbeeld het wassen van uw handen meteen een handdoek binnen handbereik heeft. Na gebruik kunt u de handdoek weer ophangen zodat hij droog wordt. Dit kan ook in combinatie met een verwarming of een designerradiator zodat uw handdoek versneld droogt of dat uw handdoeken lekker warm aanvoelen.

Omdat er in een huishouden vaak meerdere handdoeken gebruikt worden, hebben wij naast rekken voor één handdoek ook rekken voor meerdere handdoeken. Past een handdoekenrek niet bij uw badkamer of heeft u de ruimte niet, dan is een handdoekring of handdoekhaak de perfecte oplossing. Deze ring neemt nog minder ruimte in beslag dan een handdoekenrek en is geschikt voor één handdoek. U kunt er voor kiezen om er meerdere op te hangen op verschillende plaatsen. Bij ons heeft u keuze uit verschillende soorten handdoekringen.

Kleuren en maten

Een handdoekenrek is in vele verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Door deze verschillende soorten breedtematen, van 30 cm tot 90 cm, is er altijd een rek dat perfect in uw badkamer past. Daarnaast zijn deze rekken ook in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat ook dit handdoekrek perfect past bij de rest van de badkamer en niet teveel in het oog springt. U heeft ook de keuze uit vele merken zoals Axor, Emco, Geesa, Grohe en Zack. Dus koop uw nieuwe handdoekenrek voordelig online!

Contact

Komt u er niet uit of kunt u niet kiezen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of bezoek onze showroom voor deskundig advies, zodat wij u kunnen helpen met het kiezen van het voor u perfecte handdoekenrek.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur