Stabilisatiestangen

Stabilisatiestang douchewand

Verstevig uw inloopdouche en bestel bij uw glazen wand direct een stabilisatiestang. Heeft u net een nieuwe inloopdouche aangeschaft en bent u nog op zoek naar een stabilisatiestang voor de douchewand? Bij Sawiday hebben we veel verschillende stabilisatiestangen in het assortiment. Hoewel een stabilisatiestang maar een eenvoudig onderdeel van uw inloopdouche lijkt, betekent hij veel voor de veiligheid en uitstraling van uw douche.

Type stabilisatiestang douchewand

Een stabilisatiestang lijkt slechts een onbelangrijk detail van uw badkamer. Echter deze details zorgen uiteindelijk juist voor de uitstraling van uw badkamer. Het is daarom belangrijk om ook de stabilisatiestang voor uw douchewand zorgvuldig uit te zoeken. Gelukkig heeft Sawiday alvast een voorselectie gemaakt van mooie, degelijke stabilisatiestangen. Zo bieden wij bijvoorbeeld verchroomde of aluminium stabilisatiestangen aan. Ook kunt u kiezen uit verschillende lengtes en zijn veel van de stangen verstelbaar. U bepaalt namelijk zelf hoe ruim uw inloopdouche moet worden.

Merken stabilisatiestang

Sawiday biedt stabilisatiestangen aan van o.a. Plieger, Royal Plaza, Sealskin en Saniclass aan. Alle stangen zorgen voor een veilige doucheruimte die u volledig naar wens in kan richten.

Wilt u graag eerst met eigen ogen zien hoe uw doucheruimte met stabilisatiestang er uit ziet? Kom dan eens lang in een van onze showrooms. Deze bevinden zich in Rosmalen, Amsterdam en Rotterdam. Onze medewerkers helpen u graag bij een kiezen van een geschikte douche met toebehoren. 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur