Baby verzorging

Een badje, luiers verschonen, huidje verzorgen, haartjes wassen. Jouw kindje verdient natuurlijk de beste verzorging. En daar komt nog best wat bij kijken. Deze babyverzorgingsproducten helpen jou bij het verzorgen van jouw kindje. Denk aan billendoekjesdozen, luieremmers en aankleedkussens. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment aan baby verzorging.

Resultaten 0-24 van 74

Baby verzorging

Luiers verschonen, een badje geven, de haartjes wassen en nog veel meer. Jouw kindje verdient natuurlijk de beste verzorging. En daar komt nog best wat bij kijken. Met de bovenstaande producten wordt je baby verzorgen een stuk makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan billendoekjesdozen, luieremmers en aankleedkussens. Handige producten die je helpen bij het verzorgen van jouw kindje.

Het is belangrijk om je baby goed te verzorgen. Omdat je kindje nog wat kwetsbaarder is dan een volwassen persoon komt daar speciale verzorging bij kijken. Maar welke producten heb je daar allemaal voor nodig? Denk voor de babyverzorging in ieder geval aan de volgende producten.

Billendoekjesdozen

De billendoekjesdoos mag niet ontbreken in jouw kinderkamer. Deze handige doosjes zijn perfect om de billendoekjes netjes uit het zicht op te bergen en vochtig te houden. Je vindt in ons assortiment billendoekjesdozen in verschillende kleuren. Zo is er altijd eentje die zal stralen op jouw commode.

Luieremmers

Ook de luieremmer is onmisbaar in de kinderkamer. De luieremmer is ideaal om vieze luiers in weg te gooien. Deze emmers zijn zo ontworpen dat er geen nare geurtjes aan kunnen ontsnappen. In ons assortiment vind je luieremmers in verschillende kleuren.

Aankleedkussens

Een aankleedkussen is ideaal om je kindje op aan te kleden, te verzorgen en te wassen. Aankleedkussens zijn gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje comfortabel kan liggen. We hebben aankleedkussens in verschillende kleuren en met verschillende printjes in ons assortiment. Ook hebben we hoezen voor de aankleedkussens. Een aankleedkussenhoes voelt fijn en zacht aan en is eenvoudig in de wasmachine te gooien. Zo kun je je baby in stijl verzorgen.

Baby verzorging kopen

Ben jij op zoek naar een fijne baby verzorging? Wacht dan niet langer en bestel deze handige producten eenvoudig online. Heb je nog vragen of wil je gewoon graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur