Design badkamers

Een design badkamer straalt luxe en kwaliteit uit. Deze badkamers zijn gewoonlijk ontworpen volgens de laatste trends en uitgerust met de nieuwste technologieën. Een design badkamer ziet er daarom niet alleen prachtig uit, maar is ook van alle gemakken voorzien. Ben jij op zoek naar zo’n badkamer? Sawiday helpt je graag verder! We bieden je alle bekende merken, maar ook huismerken met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Bij Sawiday vind je daarom alles wat jij nodig hebt voor jouw design badkamer!

Design badkamer 1

Luxe producten

Een design badkamer kenmerkt zich door comfort, kwaliteit en techniek. Luxe sanitair is daarom onmisbaar in deze badkamers, zoals een douche-wc of een inbouwregendouche. Ook een designradiator mag niet ontbreken, want deze geeft jouw designbadkamer ook de bijbehorende uitstraling. Ook ingebouwd sanitair past goed bij een designbadkamer. Denk bijvoorbeeld aan een ingebouwde douchekop in het plafond of een ingebouwde muziekinstallatie. Dit ziet er super strak uit én zorgt voor extra sfeer in de badkamer.

Kleuren en materialen

Design badkamers zijn vaak strak, met een minimalistische uitstraling. Drukke printjes en heftige kleurcombinaties zijn daarom meestal niet geschikt voor een design badkamer. Creëer rust door zachte tonen met elkaar te combineren. De lichte uitstraling van wit en marnmer geven een chique en schoon gevoel. Qua materialen kun je alle kanten op: marmer, natuursteen, goud en rosé staan bijvoorbeeld prachtig. Sanitair met een glanzende afwerking past ook goed in design badkamer en geeft de ruimte een modern tintje.

Design badkamer 2

Design badkamer bij Sawiday

Sawiday heeft alles in huis om jouw design badkamer te realiseren! Heb je daar wat hulp bij nodig? Onze verkoopmedewerkers in de showrooms staan voor je klaar. Ze denken bijvoorbeeld mee over de indeling van jouw design badkamer en voorzien je graag van advies op maat. Meer een online shopper? Je vindt ons complete assortiment met honderden merken op onze website!

douchewc

Douche-wc

Ultieme frisheid en een moment van wellness bij ieder toiletbezoek.

Bekijk producten
Industriële badkamer 3

Gouden wastafelkraan

Goud geeft al gauw een chique uitstraling in een lichte badkamer.

Bekijk producten
Industriële badkamer 3

Infrarood paneel

Een parel voor jouw design badkamer, voor zowel luxe als gezondheid.

Bekijk producten
marmer

Marmeren tegels

Hiermee creëer je een design badkamer met een lichte en luxe uistraling.

Bekijk producten