Luxe badkamers

Jouw badkamer is dé plek in huis waar jij even helemaal tot rust kunt komen. Het is daarom belangrijk dat de badkamer jouw behoefte aan ontspanning kan vervullen. Een badkamer met extra luxe fungeert in dat geval als een soort wellness, waardoor jij helemaal tot jezelf komt. Ben jij op zoek naar zo’n luxe badkamer? Dan ben je bij Sawiday aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit honderden merken die aan al jouw wensen qua verfrissing, verzorging en luxe voldoen!

 

Luxe badkamer 1

Welness-beleving

Een luxe badkamer kenmerkt zich door producten van de beste kwaliteit, met extra functionaliteiten die zorgen voor een heus spa-gevoel. Denk daarbij aan een regendouche, waarbij de stralen voelen als een warme, zomerse regenbui op jouw huid. Ook een Sunshower zorgt voor een wellness-beleving in de badkamer. Een Sunshower verhoogt je vitamine D-gehalte en geeft je ook nog een lekker kleurtje. Als laatste is een douche-wc onmisbaar in jouw luxe badkamer: een douche-wc zorgt voor optimale reiniging en draagt zo veel bij aan het comfort van de badkamer.

Verschillende stijlen

Een luxe badkamer bestaat uit chique producten, die niet per se gebonden zijn aan één stijl. Met de verdere aankleding kun je dus zelf beslissen welke uitstraling je de badkamer wil geven. Combineer je douche-wc bijvoorbeeld met een houten badmeubel voor een landelijke stijl of met beton-look tegels voor een industriële uitstraling. Ook de kleur en het materiaal van de luxe producten dragen bij aan de uitstraling van jouw badkamer. Een mat zwarte regendouche geeft bijvoorbeeld een hele andere look aan de ruimte dan een gouden regendouche!

 

Een luxe badkamer bij Sanitairwinkel

Sawiday biedt je vele topproducten die jouw luxe badkamer compleet maken. Je vindt deze producten online, maar ook in onze showrooms. Kom dus langs voor inspiratie én onafhankelijk advies van onze verkoopmedewerkers: zij denken graag met je mee over de mogelijkheden van jouw luxe badkamer. Meer een online shopper? Ook op onze website vind je alles om jouw perfecte badkamer te verwezenlijken!

Luxe badkamer 2

 

Luxe badkamer 3

Regendouches

Een regendouche mag niet ontbreken in jouw luxe badkamer!

Bekijk product
Luxe badkamer 4

Stoomcabines

Een stoomcabine creëert een echt wellness-gevoel in de badkamer.

Bekijk product
Luxe badkamer 5

Sunshowers

Een Sunshower is luxe én verhoogt jouw vitamine D-gehalte.

Bekijk product
Luxe badkamer 6

Douche-wc’s

Niets geeft een hoge mate van comfort aan jouw luxe badkamer.

Bekijk product