Grote badkamer

Heb jij een grote badkamer tot je beschikking? Dan mag je jezelf gelukkig prijzen! Een grote badkamer is hartstikke fijn en zorgt ervoor dat je je dag nog beter begint. Om het maximale uit jouw badkamer te halen, wil je deze natuurlijk zo goed en comfortabel mogelijk inrichten. Sawiday helpt je daar graag bij! In ons uitgebreide assortiment vind je alles wat je nodig hebt om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van alle ruimte in jouw badkamer. Je vindt bij ons al het benodigde basis-sanitair, maar ook extra elementen om jouw grote badkamer compleet te maken.

 

Grote badkamer 1

Extra luxe

Een grote badkamer biedt ruimte voor extra luxe! Letterlijk, want het is zonde om delen van de badkamer open te laten. In grote badkamers staan dan ook vaak producten die niet noodzakelijk zijn, maar wel voor extra comfort zorgen. Denk daarbij aan een vrijstaand bad, een urinoir of zelfs een tweede douche. Je badkamer is al compleet zonder deze producten, maar ze zorgen zeker voor extra luxe. Zo creëer je een heuse wellness-beleving in jouw grote badkamer!

Meer opbergruimte

Een grote badkamer leent zich ook perfect om extra opbergruimte in te creëren. Kies bijvoorbeeld voor een kolomkast of een extra groot badmeubel. Daarnaast is er vaak niets ingebouwd in een grote badkamer: de wasbak staat bijvoorbeeld vaak op de wastafel. De extra elementen van een grote badkamer zijn niet gebonden aan een bepaalde stijl, dus je kunt de ruimte helemaal aankleden zoals jij dat wil. Kies bijvoorbeeld een mat zwarte kolomkast en betonlook-tegels voor een industriële stijl of een houten kast met aardse tegels voor een landelijke uitstraling!

 

Grote badkamer bij Sanitairwinkel

Sawiday heeft alles in huis om jouw grote badkamer van de nodige luxe en extra opbergruimte te voorzien! We bieden je producten van honderden merken in allerlei badkamerstijlen, dus je vindt altijd iets wat bij jouw smaak past. Je vindt ons uitgebreide assortiment online, maar ook in onze showrooms. Kom dus langs voor inspiratie en advies: onze verkoopmedewerkers staan voor al jouw vragen klaar.

Grote badkamer 2

 

Grote badkamer 3

Vrijstaand bad

Een vrijstaand bad mag niet ontbreken in een grote badkamer.

Bekijk product
Grote badkamer 4

Dubbele wastafel

Een dubbele wastafel is erg handig en comfortabel.

Bekijk product
Grote badkamer 5

Grote badkamerkast

Een grote badkamerkast zorgt ervoor dat je alles netjes kunt opbergen.

Bekijk product
Grote badkamer 6

Urinoir

Een urinoir is een luxe toevoeging aan jouw grote badkamer.

Bekijk product