Moderne badkamers

Modern blijft één van de meeste gekozen badkamerstijlen. Logisch, want met een moderne badkamer kun je alle kanten op. Sawiday biedt daarom modern sanitair voor badkamers van elk formaat. We voorzien je ook graag van advies in onze showrooms of geven je telefonische ondersteuning als je jouw nieuwe badkamer online samenstelt.

Moderne badkamer 1

Strakke lijnen

Moderne badkamers kenmerken zich voornamelijk door strakke lijnen en vormen. In plaats van een ovale toiletpot kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een vierkant exemplaar. Hetzelfde geldt voor douchekoppen: een vierkante hoofddouche ziet er erg strak uit en geeft je douche direct een moderne uitstraling. Op zoek naar iets extra’s? Kies dan voor een douchekop die in het plafond is gebouwd! Bekijk hier ons ruime aanbod inbouw douches.

 

Materialen moderne badkamer

Moderne badkamers zijn vaak mooi en redelijk minimalistisch. Geen felle kleuren of drukke printjes, maar eenvoud en contrast. Deze rust zie je vaak terug in de gebruikte materialen. Glas, RVS en steen zijn bijvoorbeeld populair bij een moderne stijl en kunnen goed met elkaar worden gecombineerd. Een donkere stenen wastafel met RVS-kranen staat bijvoorbeeld prachtig in een moderne badkamer!

Moderne badkamers bij Sawiday

In onze showrooms vind je een aantal moderne badkamers waar je een hoop inspiratie uit kunt opdoen. Onze verkoopmedewerkers kunnen je daarnaast adviseren bij het samenstellen van een moderne badkamer en kijken graag mee naar wat de mogelijkheden zijn. Meer een online shopper? Ook op onze website staat vol met modern sanitair!

Moderne badkamer 2

 

moderne badkamer

Hangend toilet

Voor een strak en afgewerkt geheel, en gemakkelijk met schoonmaken.

Bekijk producten
moderne badkamer 3

Waskom

Staat prachtig op een badmeubel of wastafelblad.

Bekijk producten
moderne badkamer 3

Inloopdouche

Geeft vaak een ruim gevoel en is tijdloos in ieder badkamer.

Bekijk producten
moderne badkamer 3

Design radiator

In verschillende kleuren voor een fraaie en moderne uitstraling.

Bekijk producten