Zeepdispenser

Zeepdispensers

Wat is een zeepdispenser?

Een zeepdispenser is een zeeppompje dat in bijna iedere badkamer wel te vinden is. Hierin zit het zeep waar u uw handen mee wast. Met één druk op de knop komt er een afgemeten hoeveelheid zeep uit, die precies geschikt is om één keer uw handen mee te wassen. Een uitermate handig product om niet meer dan nodig is aan zeep te gebruiken. Bent u op zoek naar een zeepdispenser? Lees dan verder voor het maken van een juiste keuze.

Voordelen van een zeeppompje

Een zeeppompje of zeepdispenser is bijzonder handig om in de badkamer te hebben. Waar iedereen vroeger een stuk zeep gebruikte, is het tegenwoordig meer dan gewoon om dit stuk zeep te vervangen door een zeeppompje. Dit heeft onder andere te maken met de volgende voordelen van dit product:

  • Geldbesparing: Een zeepdispenser is herbruikbaar, omdat u deze elke keer opnieuw kunt vullen. Hierdoor hoeft u dus niet elke keer opnieuw dit product in de supermarkt te kopen. Met een zeepdispenser bespaart u uzelf een hoop geld.
  • Weinig onderhoud: Zoals gezegd hoeft u het pompje alleen maar na een tijdje bij te vullen en u heeft weer voor een lange periode zeep. Bijvullen gaat erg snel en gemakkelijk, waardoor dit al met al weinig moeite kost. De mate van onderhoud aan dit product is erg laag.
  • Gebruiksgemak: Elke keer dat u op de zeepdispenser klikt, komt er een afgemeten hoeveelheid zeep uit. Deze is precies genoeg voor één wasbeurt. In zijn geheel een heel simpel en effectief systeem.

Verschillende soorten zeepdispensers

Zeepdispensers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ze zijn bijvoorbeeld gemaakt van verschillende materialen, hebben een ander design, een andere plek en een andere kleur. Dit maakt het goed mogelijk om een zeepdispenser te kiezen die goed bij de rest van de badkamer past. Door het zeeppompje met de rest te laten matchen, krijgt de badkamer een nog beter uiterlijk. Een zeepdispenser zwart is tegenwoordig erg populair. Een zeepdispenser zwart heeft namelijk een moderne look. De opties zijn:

Zeepdispenser inbouw

Een inbouwzeepdispenser is een zeeppompje dat in het meubel of in de muur is ingebouwd. Hierdoor is alleen het pompje zelf zichtbaar en niet de opslag van de zeep. Dit levert een zeer moderne afwerking op, aangezien het er visueel erg aantrekkelijk uitziet. Past perfect in de moderne badkamer, maar is ook bij traditionele looks een waardevolle toevoeging.

Zeepdispenser staand

Een staande zeepdispenser is een model dat gewoon bovenop de wastafel geplaatst kan worden. Deze zit niet vast. Je kunt deze oppakken, schoonmaken en opnieuw vullen wanneer dit nodig is. Dankzij de bewegingsvrijheid die u met zo’n zeeppompje heeft, neemt u het ook heel gemakkelijk mee op vakantie of met een weekendje weg.

Zeepdispenser wand

Een wand zeepdispenser zit aan de muur bevestigd. Dit model is voornamelijk bij bedrijven erg populair. Is vooral erg praktisch en ook makkelijk opnieuw te vullen. Dit product ziet u vaak terug in de wc op restaurants en andere bedrijfsgerelateerde omgevingen.

Wat zijn de beste zeepdispensers?

Ook in de zeepdispensers wordt er onderscheid gemaakt qua kwaliteit. Het ene zeeppompje is de andere niet. Zo zegt het verschil in materiaal waarvan het gemaakt is bijvoorbeeld ook iets over de kwaliteit. Er is daarin een keuze tussen de volgende materialen van de pompjes:

  • Roestvrijstaal (RVS)
  • Geborsteld roestvrijstaal
  • Porselein
  • Keramiek
  • Kunststof

Bij Sawiday bieden wij alle bovenstaande zeepdispensers aan. De een is meer gericht op een moderne uitstraling, zoals het roestvrijstaal. De ander, zoals een porseleinen of keramieken zeepdispenser, meer op een traditionele look. Degenen die van kunststof zijn gemaakt, zijn dan weer zeer geschikt voor in de douche. Hoe dan ook, alle producten worden alleen geleverd door de allerbeste merken op het gebied van sanitair. Hieronder vallen bijvoorbeeld de volgende merken:

Zeeppompje kopen?

Heeft u interesse in een zeeppompje en bent u van plan om er eentje te gaan kopen? Neem dan een kijkje bij de zeepdispensers van topmerken van Sawiday. Heeft u vragen over een product of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder, zodat u uiteindelijk het juiste product bij u in de badkamer heeft staan.

Wilt u onze producten graag met eigen ogen zien? Kom dan een keer langs in een van onze showrooms. Ook hier beantwoorden we graag uw vragen en heeft u zelfs de mogelijkheid om de zeepdispenser zelf te testen.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Naar boven