Raamdecoratie

In ons assortiment vindt u raamdecoratieproducten die uw badkamer de finishing touch geeft. Denk hierbij aan jaloezieën, lamellen, horren en rolgordijnen. Sawiday heeft raamdecoraties in allerlei soorten, kleuren en maten. Er zit er ook zeker eentje bij die bij u in de smaak valt. Kies het artikel dat u nodig heeft en bestel uw raamdecoratie eenvoudig online!

Resultaten 0-24 van 100

Raamdecoraties 

Raamdecoraties in de badkamer worden vaak over het hoofd gezien. En dat is zonde, aangezien deze vaak extra sfeer geven aan de ruimte. Daarnaast zijn er ook een aantal praktische voordelen. Zo regelt u met een rolgordijn of een lamel eenvoudig de lichtinval en de hoeveelheid privacy die u in de badkamer wilt. Niet alle raamdecoraties zijn geschikt voor in de badkamer, aangezien dit een vochtige ruimte. Het is dan ook erg belangrijk om vochtbestendige raamdecoratie te kiezen. Uiteraard vindt u bij Sawiday de beste raamdecoratieproducten voor vochtige ruimtes. We hebben een ruim assortiment voor in de badkamer, waaronder jaloezieën, lamellen, horren en rolgordijnen. Het assortiment bevat zowel klassieke als moderne producten waardoor er voldoende keus is. 

Bestel raamdecoraties online

U kunt de raamdecoraties heel eenvoudig via onze webshop online bestellen. Wij hebben een grote collectie aan raamdecoratieproducten. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze. Ook bent u van harte welkom in onze showrooms waar onze medewerkers u graag voorzien van deskundig advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur