Handverzorging

Een goede handverzorging is een gezonde basis. Je handen gebruik je immers de hele dag en worden aan van alles blootgesteld. Verzorg je handen daarom dus goed met het assortiment handverzorgingsproducten van Sawiday. Al deze accessoires vind je terug op deze pagina. Bekijk het assortiment en bestel eenvoudig het artikel dat aan jouw wensen voldoet!

Assortiment handverzorging

In het assortiment vind je diverse stijlvolle pompjes voor in je badkamer of toilet! Verkrijgbaar van diverse merken: met een zeeppomp kun je alle kanten op. De zeeppompen worden gevuld geleverd met een handzeep die de handen reinigt en verzorgt. Voed daarnaast je handen met een hydraterende handcrème. Zijn de pompjes leeg? Niet getreurd, bij Sawiday hebben we ook navulverpakkingen! Je kunt de pompjes openmaken en opnieuw vullen wanneer dit nodig is.

Handverzorging kopen?

Mocht je advies willen hebben over het assortiment handverzorging, dan is het altijd mogelijk om online jouw vragen te stellen aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder, zodat je uiteindelijk het juiste product bij jou in de badkamer hebt staan. Wil je onze producten graag met eigen ogen zien? Kom dan een keer langs in een van onze showrooms. Hier heb je de mogelijkheid om de zeeppompjes zelf te testen.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur