Toiletborstels

Een fijne wc-borstel is onmisbaar in uw badkamer en toiletruimte. Een borstel heeft een duidelijke praktische functie, maar kan ook een stijlvolle toevoeging aan uw badkamer of toiletruimte zijn! Daarom biedt Sawiday u wc-borstelgarnituren in verschillende stijlen: van mat zwart tot goud. Ook kunt u kiezen uit een hangend, staand, rond of vierkant exemplaar. Op zoek naar een goede wc-borstel? Bestel ‘m snel en eenvoudig online!

WC borstels / toiletborstels

Uw toilet schoonhouden na de ontlasting? Dat doet u met behulp van een toiletborstel. Jammer genoeg staan toiletborstels vaak in het zicht en zijn het niet de favoriete voorwerpen van badkamergebruikers. Gelukkig hebben producenten hun stinkende best gedaan om dit (ooit zo lelijke) voorwerp om te toveren tot een echte toevoeging van uw badkamer of toiletruimte. Toiletborstels dienen niet meer alleen als schoonmaakvoorwerp. Ze worden zodanig ontworpen dat ze in lijn zijn met de rest van de accessoires in de badkamer of toiletruimte.

Populaire merken in de categorie toiletborstel garnituren: Tiger, Zack, Grohe, Haceka en Sealskin.

Assortiment

Sawiday heeft een ruime keus aan toiletborstels, zodat u altijd een wcborstel kunt vinden waarmee u in stijl remsporen mee weg kunt schrobben. U kunt kiezen tussen chromen wc borstels, zwarte borstels, borstels van rvs of witte toiletborstel. Voldoende keus dus. Gouden toiletborstels zijn helaas (nog) niet beschikbaar.

Losse toiletborstels

Vindt u uw huidige toiletborstelhouder nog hartstikke mooi maar is de borstel zelf aan vervanging toe? Dat kan, daarom kunt u ook alleen een nieuwe borstelkop bestellen. Let wel op dat deze zeker past!

Sets

Heeft u geen zin om al uw accessoires zelf bij elkaar te zoeken? Kijk dan ook eens bij onze toilet accessoiresets. Zo heeft u eenvoudig een hele set die ook nog een strak bij elkaar aansluit. Deze sets bestaan vaak uit een toiletborstel, toiletrolhouder en reserverolhouder. Een wc borstel is vrijwel altijd inbegrepen.

Sawiday biedt dus volledige toiletborstelgarnituren aan, maar ook losse toiletborstels en borstelkoppen. Er worden enkel toiletborstels van de hoogste kwaliteit geleverd, en dat ook nog eens tegen een scherpe prijs. Bekijk de wcborstels online of kom langs in een van onze showrooms!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur