Badkamerstijlen

Bij het inrichten van de badkamer kun je kiezen uit verschillende stijlen. Zo is er bijvoorbeeld de moderne of klassieke badkamer. Maar ook een landelijke of industriële badkamer wint aan populariteit. Kun je niet zo goed kiezen? Verschillende stijlen zijn natuurlijk ook met elkaar te combineren. Bij Sawiday vind je het grootste online badkamerassortiment voor elke gewenste stijl. Richt de badkamer in naar jouw eigen smaak! Wij geven hier alvast wat voorbeelden om inspiratie uit op te doen.

Moderne badkamer

Een moderne badkamer is één van de populairste badkamerstijlen. De badkamerstijl modern wordt gekenmerkt door een strakke afwerking. Zowel de vormen als de lijnen zien er strak afgewerkt uit. Als je hiervan houdt, dan biedt een moderne badkamerstijl de perfecte uitkomst. Klik hier voor uitgebreide informatie over deze stijl.

Landelijke badkamer

Een landelijke badkamer is tegenwoordig helemaal in. Een traditionele badkamerstijl als deze straalt authenticiteit en rust uit. Het zorgt voor een bepaalde warme sfeer in de badkamer. Ben je een liefhebber van badkamerstijlen die een bepaald landelijk gevoel bij je naar boven brengen? Kijk dan hier voor meer informatie over de landelijke badkamer.

Klassieke badkamer

Over traditioneel gesproken; Een klassieke badkamer is al helemaal perfect voor iemand die van authentieke badkamerstijlen houdt. Klassiek kan ook als tijdloos omschreven worden. Het blijft altijd een combinatie van antieke kenmerken en prachtige details. Ondanks de luxueuze uitstraling blijft een klassieke badkamer ook met een minder groot budget gewoon mogelijk. Lees hier alles over de klassieke badkamer.

Betonlook badkamer

Een andere badkamerstijl die vandaag de dag sterk in populariteit is gegroeid, is de betonlook. Je kunt deze stijl zien als een gewaagde optie. De alternatieve materialen zorgen voor een bijzonder kwalitatief uiterlijk. Beton is uitstekend te combineren met een groot aantal verschillende kleuren. Het is dan ook een van de badkamerstijlen met de meeste mogelijkheden. Vind hier enkele voorbeelden en producten die bij een betonlook badkamer horen.

Industriële badkamer

Een van de nieuwere trends qua badkamerstijlen is de industriële badkamer. Deze stijl heeft een wat stoer uiterlijk. Aan de hand van moderne elementen en donkere kleuren ontstaat er een zeer specifieke sfeer in de badkamer. Als dit je aanspreekt, dan vind je hier enkele voorbeelden van stijlen en producten die in een industriële badkamer thuishoren.

Design badkamer

Last but not least hebben we de design badkamer. Een design badkamer is misschien wel de meest luxueuze uitvoering van een badkamerstijl. Vaak zeer strak ontworpen en met gebruik van zeer hoogwaardige badkamermeubelen. Een design badkamer ziet er heel stijlvol uit. Benieuwd naar hoe dit eruit ziet en welke badkamermeubelen er in deze design badkamer thuishoren? Neem dan hier een kijkje.