Landelijke badkamers

Landelijke badkamers alleen geschikt voor boerderijen op het platteland? Zeker niet! Landelijke badkamers typeren zich door rust, sfeer en warmte. Deze kenmerken misstaan zeker niet in een woning in de stad. Sterker nog, een landelijke badkamer is juist perfect om even de drukte in de stad te ontvluchten. Sawiday biedt je daarom uitgebreide mogelijkheden om jouw badkamer tot een landelijk paradijs om te toveren! Bekijk ons uitgebreide assortiment online of kom langs in één van onze showrooms voor persoonlijk advies.

landelijke badkamer 1

Een landelijke badkamer straalt rust en warmte uit

Deze uitstraling wordt met name bepaald door het gebruik van rustige kleuren, in aardse en warme tinten. Contrasterende kleurcombinaties en drukke printjes kun je daarom beter achterwege laten. Voor een extra landelijke look kun je hout aan je badkamer toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor een houten badmeubel of voor tegels met hout-look.

landelijke badkamer 2

Gebruik verschillende materialen

Qua kleuren is het verstandig om in dezelfde tinten te blijven, maar met materialen kun je alle kanten op. Combineer bijvoorbeeld grote, lichte wandtegels met nostalgische elementen, zoals mozaïek. Op zoek naar iets meer spanning in je landelijke badkamer? Je kunt de badkamer eenvoudig een modern of klassiek tintje geven door iets uit deze stijlen toe te voegen, zoals een natuurstenen wastafel (modern) of vrijstaand bad met chromen kraan (klassiek).

landelijke badkamer 1

Landelijke binnenkijker

Neem een kijkje in de landelijke badkamer van Roel en Suzanne. De badkamer bevindt zich in een oude boerderij die Roel en Suzanne compleet gerenoveerd hebben. Een hele klus, maar het eindresultaat is iets waar ze trots op kunnen zijn. De unieke badkamer is een fraaie mix van modern en landelijk, waarbij de karakteristieke uitstraling van de boerderij niet verloren is gegaan. Geen betere plek om de dag te beginnen, toch?

landelijke badkamer 2

Landelijk badkamers bij Sanitairwinkel

Sanitairwinkel heeft een uitgebreid aanbod landelijk sanitair voor jouw badkamer of toilet. Stel je landelijke badkamer zelf online samen of bezoek één van onze showrooms voor advies op maat. Onze verkoopmedewerkers staan je graag te woord en denken graag met je mee. Ook vind je een aantal complete badkamers in onze showrooms, dus je doet een hoop inspiratie op!

 

Landelijke moodboards

Op zoek naar meer inspiratie voor landelijke badkamers? Neem dan ook eens een kijkje bij onderstaande moodboards, waarin hout een mooie rol speelt.

moderne badkamer

Houten badmeubel

Deze eyecather mag niet ontbreken in een landelijke badkamer.

Bekijk producten
moderne badkamer 3

Houten wastafelblad

In plaats van een houten meubel, kun je ook kiezen voor een houten blad.

Bekijk producten
moderne badkamer 3

Vrijstaand bad

Genoeg ruimte? Een vrijstaand bad past perfect bij een landelijke stijl.

Bekijk producten
moderne badkamer 3

Houtlook tegels

Extra sfeervol door de warme en natuurlijke uitstraling.

Bekijk producten