De favorieten van...

Last van keuzestress? We hebben onze stylisten gevraagd om hun favoriete producten en badkamers te kiezen. Zo is het voor jou makkelijker om een keuze te maken. Kom je er nog steeds niet uit? Maak dan een afspraak met een van onze eigen stylisten. Laat je inspireren!

Onze stylisten

WARME WELLNESS

stylist sawiday

Zahra

Stylist Sawiday

Badkamer stylist

De badkamer wordt steeds vaker meegenomen in de stijl van de rest van het interieur in huis. Maar omdat de gemiddelde badkamer vaak minstens tien jaar meegaat wil je deze wel zo inrichten dat je er niet uitgekeken op raakt. Een badkamer geef je namelijk niet zomaar een nieuwe look. Al kan een nieuw meubel, een nieuwe wastafel en een nieuwe spiegel al veel veranderen aan de uitstraling van je badkamer. Om ervoor te zorgen dat je badkamer helemaal naar wens is, kun je hier een badkamer stylist voor inzetten.

Wat kan een stylist voor jou doen?

Een interieur stylist kan jou helpen bij het samenstellen van de juiste kleuren en materialen voor jouw interieur. Als je het zelf bijvoorbeeld moeilijk vindt om keuzes te maken, kan een stylist je hierin helpen. Als je met voorbeelden van wat je mooi vindt voor de badkamer naar onze showroom komt kunnen onze Sawiday-stylisten je helpen om de juiste producten en kleuren te vinden waarmee je die stijl neer kunt zetten. Ze kunnen je adviseren over zaken als waar je de douche het beste plaatst, of hoe hoog je je meubel het beste kunt hangen. Ook kunnen zij je adviseren over de verschillende producten die wij verkopen en welke het beste bij jouw wensen passen.

Een styliste inhuren

Naast onze eigen stylistes kun je natuurlijk ook zelf een interieurstylist inhuren om je te helpen bij het maken van keuzes. Deze hebben allemaal hun eigen werkwijze, maar zij zullen je vaak voorbeelden kunnen laten zien van het eindresultaat door tekeningen te maken. Ook kun je deze stylisten inhuren voor meer dan enkel je badkamer. En zo zorg je ervoor dat de interieurstylist de stijl die je voor ogen hebt in meerdere ruimtes kan toepassen. Zo zal je huis prachtig in één stijl ingericht zijn.