TOPLIJST - Budgetkoopjes

Een nieuwe badkamer loopt vaak flink in de kosten. Het sanitair alleen is al een grote uitgave, maar bijvoorbeeld ook het aanleggen van de elektriciteit is prijzig. Bovendien komen daar soms nog onvoorziene kosten bij, zoals de afvoeren en leidingen van het water. Al met al is een nieuwe badkamer of een verbouwing van jouw badkamer dus vaak een grote kostenpost. Hoe fijn zou het daarom zijn als je flink kunt besparen op het sanitair? Wij geven je graag een aantal tips hoe je de kosten van je badkamer omlaag brengt!

Waterbesparend sanitair

In de badkamer kun je flink besparen op het waterverbruik. De meeste grote merken hebben tegenwoordig veel waterbesparende producten in het assortiment, zoals douchekoppen en kranen. Met een waterbesparende douchekop verbruik je bijvoorbeeld tot wel 60% minder water, zonder dat je aan comfort hoeft in te leveren. Wel zo fijn voor de portemonnee en het milieu! Zorgen over de prijs van waterbesparend sanitair? Niet nodig, veel van onze huismerken hebben ook waterbesparende producten in de collectie!

Duurzaam materiaal

Hoe langer je met je sanitair doet, hoe goedkoper het sanitair in verhouding is. Wij raden je daarom aan om voor duurzame materialen te kiezen als je graag kosten wilt besparen. Keramiek is bijvoorbeeld bijzonder duurzaam, net zoals (natuur)steen. Sanitair gemaakt van deze materialen gaat jarenlang mee én ziet er prachtig uit. Een win-winsituatie, toch? Wij raden je wel aan om te kiezen voor producten die niet erg trendgevoelig zijn. Het zou namelijk zonde zijn als het sanitair na enkele jaren nog in perfecte staat verkeert, maar je er al op uitgekeken bent.

Huismerken

Duurzaam en waterbesparend sanitair scheelt je op de lange termijn kosten. Als je echter geld op de korte termijn wilt besparen, zou je kunnen kijken naar sanitair van onze huismerken. Adema en Saniclass worden bijvoorbeeld exclusief verkocht bij Sawiday, waardoor wij ze tegen een lagere prijs kunnen aanbieden. Dat betekent echter niet dat de kwaliteit minder is. Sterker nog, producten van deze merken hebben een zeer goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Wil je graag wat meer advies ontvangen over onze huismerken? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms!

Bovenstaande tips goed doorgelezen? Bekijk hieronder dan onze top10 budgetkoopjes! Naast aanbiedingen hebben wij namelijk ook standaard laaggeprijsde producten. Onze showrooms hebben bovendien een speciale koopjeshoek met showroommodellen en outletproducten. De artikelen hieronder zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat de kwaliteitsgarantie gewaarborgd blijft. Op die manier biedt Sawiday binnen elk budget een nieuwe badkamer aan!

 

Uiteraard kunt u voor een passend advies voor uw situatie contact met ons opnemen of een bezoek afleggen in een van onze showrooms