Zeepschaal

Met een zeepschaaltje haalt u een product in huis waar u op een comfortabele manier uw zeep kunt leggen. Iedereen heeft weer een andere voorkeur qua locatie op dit gebied. Heeft u uw zeepschaaltje liever naast de wastafel op de wastafel of helemaal op een andere locatie? In principe maakt dit qua aanbod niet uit, want bij Sawiday hebben we het allemaal. Neem de verschillende opties in ons assortiment rustig door en maak zelf een inschatting van welk product in uw badkamer het best tot zijn recht komt.

Resultaten 0-24 van 176

Zeepschaaltje

Dankzij een zeepschaaltje heeft u een mooie plek waar u uw zeep kwijt kunt. Het is bijvoorbeeld tijdens het handen wassen wel zo handig om de zeep direct in de buurt te hebben. u morst dan zo min mogelijk water om de zeep erbij te pakken. Het is daarom zeker de moeite waard om een zeepschaaltje van een goede kwaliteit aan te schaffen. Een zeepschaal van Sawiday heeft in ieder geval de volgende voordelen:

  • Specifiek op maat:

De een heeft behoefte aan een grotere zeepbak dan de ander. Misschien wilt u er bijvoorbeeld ook nog wel andere spullen in kwijt. Of wilt u juist een zo compact mogelijk zeepbakje voor naast de wastafel? Wat uw voorkeur ook heeft, bij Sawiday hebben we het in het assortiment. Dit betekent dat u hoe dan ook een zeepbak op maat kunt krijgen. Aangezien alle maten aanwezig zijn, is dit geen enkel probleem.

 

  • Unieke designopties:

Verder zijn er tegenwoordig hele unieke designopties verkrijgbaar wanneer het op een zeepschaal aankomt. Een voorbeeld is een RVS mat, waarbij er een minimaal oppervlak benodigd is om zeep op kwijt te kunnen. Of een specifieke zeepschaal voor aan de muur. Daarmee heeft u niet alleen een heel handig product, maar ook een product met een zeer hoogwaardig design. Het neemt minimale ruimte in, aangezien u het aan de muur kunt bevestigen. Deze unieke designopties zijn relatief nieuw en geven een nieuwe draai aan de badkamer.

 

  • Onomstreden kwaliteit:

Daarnaast staat Sawiday erom bekend dat het altijd grondig onderzoek doet naar de producten die het aanbiedt. Op deze manier kunnen we onze klanten verzekeren van het feit dat de producten betrouwbaar zijn en aan een bepaalde kwaliteitsstandaard voldoen. Zo achtten we de kans het grootst dat onze klanten uiteindelijk 100% tevreden zijn met hun aankoop.

 

  • Scherpe prijs:

Als laatste en zeker niet onbelangrijke voordeel van een zeepschaal van Sawiday hanteren we scherpe prijzen voor al onze producten. Dit houdt in dat we er alles aan doen om de zeepschaaltjes op een zo voordelig mogelijke manier aan te bieden. Zo weet u niet alleen zeker dat u een hoge kwaliteit product in huis haalt, maar ook dat dit voor een scherpe prijs gebeurt. Een ideale combinatie van factoren.

Zeepschaal kopen

Een zeepschaal is simpel gezegd een schaal waarop u een stukje zeep kan leggen. Er zijn verschillende vormen en stijlen zeepschalen. Zo zijn er losse varianten die u overal kan neerleggen of hangende zeephouders die u bijvoorbeeld naast uw wastafel kunt hangen.

Komt u er niet uit? Neem dan contact op met een van onze medewerkers zodat wij u kunnen helpen met het kiezen van de juiste zeepschaal.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven