Planchetten

Planchet badkamer

Bent u op zoek naar een handige accessoire om uw douchespullen op te zetten? Dan is een planchet waarschijnlijk de beste optie. Planchetten zorgen voor wat meer orde in uw douche. Een rommelige douchevloer met flessen shampoo, scheermesjes en zeep ziet er niet alleen slordig uit, het kan ook gevaarlijk zijn. Wij raden u daarom aan om uw douchespullen veilig en netjes op een planchet op te bergen!

Design van badkamer planchetten

Een badkamerplanchet is een detail dat bijdraagt aan de algehele uitstraling van uw badkamer. Een planchet zorgt er niet alleen voor dat de badkamer netjes blijft doordat douchespullen geordend worden. De planchet zelf kan door een mooi design ook zeker wat toevoegen aan de badkamer. Details zoals accessoires maken uw badkamer nou eenmaal helemaal af. Bij Sawiday hebben we ruim 300 verschillende badkamerplanchetten. Met zoveel keus zit er vast wel een planchet bij dat in uw badkamer past.

Populaire merken in de categorie planchetten: Tiger, Grohe, Geberit en Geesa.

Materiaal en afmetingen

De planchetten in ons assortiment zorgen ervoor dat er voor alle ruimtes een geschikte planchet is. De lengtes variëren van 10 tot wel 210 centimeter. Dat betekent dat er voor zowel compacte als ruime badkamers een badkamerplankje is dat perfect past.

Weet u de afmeting? Dan kunt u gaan kijken naar de verschillende materialen en kleuren. Tip: Laat het materiaal aansluiten bij uw doucheset! Door accessoires op elkaar af te stemmen creëert u een mooi geheel.

Bekijk badkamer planchetten in de showroom!

Wilt u graag hulp bij het uitzoeken van een planchet of andere badkameraccessoires? Kom dan vooral eens langs in onze toonzaal! Onze medewerkers in Schoten helpen u graag bij het maken van een keuze. U kunt voor kleinere vragen ook altijd terecht bij onze klantenservice.   

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur