Inbouw wastafelkraan

Met een inbouw wastafelkraan is uw badkamer voorzien van de nieuwste technieken voor een optimaal design. Een inbouw wastafelkraan ziet er namelijk prachtig afgewerkt uit. De kraan is voor een groot deel weggewerkt in de wand, waardoor er geen onnodige ruimte wordt ingenomen. Iedere badkamer heeft wel een wastafelkraan nodig. Het is dan een interessante optie om voor een inbouw wastafelkraan van Sawiday te gaan. Bekijk hieronder ons grote aanbod op dit moment.

Wastafelkraan inbouw

Een wastafelkraan inbouw is tegenwoordig een populaire keuze. Veel mensen vinden het prettig om een kraan in de wand te laten inbouwen. De redenen hiervoor zijn vaak vrij divers. Bij Sawiday krijgen we over het algemeen te horen dat er voor een inbouw wastafelkraan wordt gekozen om één van de volgende redenen:

  • Optimale afwerking: Misschien wel het meest populaire argument is dat een inbouw wastafelkraan simpelweg voor een optimale afwerking zorgt. Zoals u op de foto’s van verschillende van onze producten kunt zien, ziet het er strak uit. Een inbouw wastafelkraan verdwijnt voor een groot gedeelte in de wand. Alleen de noodzakelijke attributen komen uit de muur tevoorschijn. Deze optimale afwerking zorgt voor veel tevredenheid bij onze klanten.
  • Ruimtelijke uitstraling: Verder wordt de ruimtelijke uitstraling ook heel vaak als groot voordeel genoemd. Door de minimale hoeveelheid aan materiaal dat uit de muur steekt, ziet het er heel ruimtelijk en overzichtelijk uit. Dit creëert een bepaald gevoel van extra ruimte in de badkamer. Zeker in de relatief wat kleinere badkamers komt dit goed van pas. Uiteindelijk gaat het er toch om welk gevoel u heeft bij de badkamer. Wanneer u deze een stukje positiever wilt maken, dan biedt een inbouw wastafelkraan een mooie kans.om dit te doen.
  • Past bij badkamer als geheel: Een ander belangrijk argument voor de toegevoegde waarde van een inbouw wastafelkraan is wanneer deze bij de badkamer als geheel past. Heeft u bijvoorbeeld een badkamer waarin veel aandacht aan een strak design is besteed? Dan is het fijn wanneer de kraan hierop aansluit. Of heeft u voor veel ruimtelijke elementen in de badkamer gekozen? Ook dan komt een inbouw wastafelkraan goed van pas.
  • Scherpe prijzen: Altijd een belangrijke factor voor een sanitair product is de prijs. Bij Sawiday focussen we ons op scherpe prijzen. Dit betekent dat we op zoek gaan naar inbouw wastafelkranen van de hoogst mogelijke kwaliteit voor een scherpe prijs. Met een scherpe prijs aan de ene kant en een goede kwaliteit aan de andere kant, weet u zeker dat u het juiste product in huis haalt.

Wastafelkraan inbouw kopen?

Uw wastafelkraan keurig weg gewerkt in uw wand? Bestel dan een van onze inbouw wastafelkranen. U heeft bij Sawiday de keuze uit diverse bekende merken. Bovendien is er een groot aanbod aan verschillende kleuren, modellen en maten. Zo vindt u een product dat perfect op uw eigen smaak aansluit!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur