Verhoogde Toiletten

Resultaten 0-24 van 42

Verhoogde toiletten

Een verhoogd toilet wordt vaak gebruikt door senioren of mensen met lichamelijke moeite, voor hen is het lastig om op een standaard toilet te gaan zitten. Daarom worden verhoogde toiletten ook wel seniorentoiletten genoemd. Deze toiletten hebben een hogere zithoogte dan standaard toiletten zodat senioren of mensen met lichamelijk moeite makkelijker plaats kunnen nemen op het toilet. Zij hoeven bij een verhoogd toilet niet zo ver te bukken. Daarnaast gaat het voor hen ook gemakkelijker bij het opstaan. Voor de zekerheid kunt u altijd grepen plaatsen voor meer grip als extra hulpmiddel. Een verhoogd toilet kan dus een goede uitkomst bieden.

Afvoer bij verhoogde toiletten

Bij Sawiday heeft u naast een ruim assortiment verhoogde toiletten ook een keuze uit twee verschillende afvoeren. U kunt kiezen voor een afvoer in de vloer (AO). Bij deze variant gaat de afvoer rechtstreek door de vloer het riool is. U kunt ook kiezen voor een afvoer door de muur (PK). Bij deze variant gaat de afvoer door de muur naar het riool.

Verder heeft u bij ons de keuze voor een vlakspoel toilet of diepspoel toilet.

Merken

Bij Sawiday vindt u verschillende topmerken van verhoogde toiletten. De merken die wij onder andere leveren zijn Plieger, Villeroy en Boch en Sphinx.

Contact

Wanneer u vragen heeft over een van onze modellen of advies wil van onze adviseurs. Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers of kunt u 6 dagen per week langskomen in één van onze showrooms. Daar helpen zij u verder met het maken van de juiste keuze.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur