Verticale Radiatoren

Een verticale designradiator kan een zeer stijlvolle toevoeging aan uw badkamer zijn én verwarmt natuurlijk de ruimte. Onmisbaar dus! Bent u op zoek naar een geschikte verticale radiator? Bij Sanitairwinkel heeft u meer dan genoeg keuze. Een dichte verticale radiator ziet er prachtig uit, maar aan een open exemplaar kunt u uw handdoeken hangen. Bestel uw verticale radiator eenvoudig online of kom langs in één van onze showrooms!

Keuzehulp

Welke radiator past het beste bij je?

In 3 stappen berekenen we de benodigde wattage voor je radiator.

1. Afmetingen ruimte?

2. Type ruimte?

3. Geïsoleerde ruimte?

Verticale Radiator

Verticale radiatoren zijn er in vele soorten en maten. Ook zijn er verschillende verticale radiatoren waar je jouw handdoek over kan hangen. Dit is ideaal voor in je badkamer. Van klassieke tot modern minimalistische radiatoren, voor elk type interieur is er een geschikte radiator beschikbaar. De voordelen van een verticale radiator zijn dan ook:

  • Verschillende stijlen: Een verticale radiator is in een groot aantal verschillende stijlen verkrijgbaar. Zoals gezegd zijn er bijvoorbeeld de klassieke en modern minimalistische opties. Afhankelijk van je voorkeur zijn er zo een groot aantal richtingen die je op kunt gaan. Waar ligt jouw voorkeur? Bij Sawiday hebben we er speciaal voor gekozen om een zo groot mogelijk aanbod aan te bieden. Hierdoor is de kans namelijk optimaal dat je een verticale radiator voor in de badkamer vindt die mooi aansluit op je stijlvoorkeuren.
  • Ruimtevriendelijk: Verder is een radiator die verticaal is ook erg ruimtevriendelijk. Niet alle badkamers hebben namelijk de mogelijkheid om in de breedte een volledige radiator in de badkamer te plaatsen. Met een verticale variant maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Tegen een bepaalde wand zou je anders namelijk toch niet echt iets kwijt kunnen. Het is dan puur vanuit een ruimtevriendelijk aspect al een logische keuze om voor een verticale radiator te kiezen.
  • Handig: Daarnaast is het natuurlijk simpelweg ook erg handig om een radiator die verticaal is in je badkamer te plaatsen. Bij sommige ontwerpen kan je namelijk je handdoek er ook op kwijt. Je slaat dan twee vliegen in één klap. Zowel het drogen van de handdoeken als ook het verwarmen van de ruimte wordt met één aankoop geregeld. Veel mensen kiezen er dan ook voor om een verticale radiator aan te schaffen waarop je je handdoeken kwijt kunt.
  • Sterke prijs-kwaliteitverhouding: Uiteindelijk is een prijs-kwaliteitverhouding van elk product misschien wel het belangrijkste aspect. Hoe beter de prijs-kwaliteitverhouding geregeld is, hoe aantrekkelijker het product wordt. Vandaar dat we er bij Sawiday ook aandacht aan hebben besteed om deze verhouding zo optimaal mogelijk voor onze klanten te maken. Het gevolg is dat je in ons assortiment zeer hoogstaande verticale radiatoren aantreft, die tegelijkertijd zeer scherp zijn geprijsd.

Verticale radiator kopen?

Ben je momenteel op zoek naar een nieuwe radiator? Neem dan een kijkje in ons assortiment aan verschillende verticale radiators. Dankzij de verschillende kleuren en designs in ons aanbod, achtten wij de kans groot dat je de perfecte verticale radiator terugvindt.

Bekende A-merken in ons assortiment: Vasco, Zehnder, Jaga & Plieger.

Kom je er niet aan uit? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur