Handdoekradiatoren

Een handdoekradiator zorgt voor extra comfort in uw badkamer! Deze radiatoren verwarmen namelijk niet alleen de ruimte, maar zorgen er ook voor dat uw droge handdoek lekker wordt voorverwarmd tijdens het douchen. Sawiday biedt u een uitgebreid assortiment handdoekradiatoren, waarbij u ruime keuze heeft uit verschillende afmetingen en kleuren. Wit staat bijvoorbeeld prachtig in de klassieke badkamer, zwart is zeer geschikt voor een moderne of industriële look!

Handdoekradiatoren

Moeite om uw bed uit te komen op vroege, koude ochtenden? Een warme badkamer verzacht de pijn. Een handdoekradiator is daarom essentieel voor het comfort van uw badkamer. Extra fijn: een handdoekradiator warmt ook vast uw handdoek op voor na het douchen! Sawiday biedt u daarom een uitgebreid aanbod, waarbij u keuze heeft uit verschillende kleuren, merken en afmetingen. Zo draagt uw handdoekradiator niet alleen veel bij aan het comfort van uw  badkamer, maar doet het ook wat voor de uitstraling van de ruimte.

Verschillende designs
Een handdoekradiator neemt door zijn omvang vaak een opvallende plek in uw badkamer in beslag. Het zou dus zonde zijn als de handdoekradiator goed zijn werk doet, maar u niet tevreden bent over het design. Sawiday biedt u daarom radiatoren in allerlei kleuren. Kies bijvoorbeeld voor mat zwart of antraciet als u fan bent van een industriële look. Liever een klassieke uitstraling? Met wit zit u altijd goed. Sawiday biedt u bovendien alle bekende A-merken, zoals Plieger of Vasco handdoekradiatoren. Zit u wat krapper in uw budget? Bekijk dan de handdoekradiatoren van onze huismerken, zoals Throne Bathrooms en Royal Plaza.

Vermogen en afmetingen
Om het juiste vermogen van uw handdoekradiator te bepalen, moet u weten hoeveel wattage de ruimte nodig heeft om warm te worden. Een badkamer heeft gemiddelde 93 Watt per kubieke meter nodig, maar dit is ook afhankelijk van hoe goed de ruimte bijvoorbeeld is geïsoleerd. Vindt u het lastig om het juiste vermogen te bepalen? Deze tool helpt u. Qua afmetingen raden wij u aan om voor een handdoekradiator van minstens 60 centimeter breed te kiezen, omdat handdoeken over het algemeen ook zo breed zijn. De geschikte lengte van de handdoekradiator is afhankelijk van hoeveel wattage u nodig heeft en wat u kwijt kunt.

Handdoekradiator aansluiten
Uw handdoekradiator wordt aangesloten op de cv-ketel. Daarvoor heeft u een aansluitblok nodig, waarbij u kunt kiezen uit een haaks of recht model. Komt uw wateraanvoer uit de vloer? Dan heeft u een recht aansluitblok nodig. Als de aanvoer uit de wand komt, dient u een haaks model te kopen. Sawiday biedt u aansluitsets in verschillende kleuren, zodat u het blok kunt matchen met de kleur van uw handdoekradiator. Ook bieden wij u verschillende accessoires voor uw handdoekradiator, zoals een rekje of handdoekhaak.

Elektrische handdoekradiator
Sawiday biedt u ook een uitgebreid assortiment elektrische handdoekradiatoren. Een elektrische handdoekradiator is milieuvriendelijk, gemakkelijk aan te sluiten én warmt de ruimte snel op. Wist u bovendien dat u uw oude handdoekradiator gemakkelijk kunt veranderen in een elektrische handdoekradiator? U heeft daarvoor alleen maar een verwarmingselement nodig waar u de radiator op aansluit. Vervolgens vult u de handdoekradiator met thermische olie en stopt u de stekker van het verwarmingselement in het stopcontact. Let er wel op dat het verwarmingselement nooit de capaciteit van de radiator mag overschrijden.

Heeft u nog vragen over (elektrische) handdoekradiatoren? Onze klantenservice beantwoordt ze graag! Ook kunt u langskomen in één van onze showrooms voor persoonlijk advies en grote dosis inspiratie.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven