Koperen kraan

Een koperen kraan is van oudsher een van de meest favoriete opties. Je ziet het relatief niet vaak in badkamers of keukens. Op het moment dat iemand het echter wel heeft, zijn de reacties altijd overweldigend positief. Een koperen kraan heeft iets unieks. Het brengt een bepaalde sfeer in de ruimte waar je deze plaatst. Neem daarom gerust hieronder een kijkje tussen de verschillende koperen kranen die we op dit moment bij Sawiday voor je klaar hebben staan.

Koperen kraan

Een koperen kraan is niet voor niets zo gewild. Het heeft net iets extra’s dat je bij een ‘normale’ kraan toch een beetje mist. Zo heeft een koperen kraan al met al de volgende voordelen:

Unieke uitstraling

Je hoeft maar één blik te werpen op een koperen kraan en iedereen weet direct wat hiermee wordt bedoeld. Een dergelijke kraan heeft van zichzelf een unieke uitstraling. Het straalt een bepaalde mate van kwaliteit uit, terwijl het tegelijkertijd ook zeker niet saai oogt. Daarmee komt het beste van twee werelden bij een koperen kraan samen. Een waardevolle toevoeging voor iedere keuken of badkamer.

Riante keuzeopties

Qua keuzemogelijkheden zit je met een koperen kraan in ieder geval goed. Je zou het misschien niet direct verwachten, maar bijna alle grote merken bieden wel een aantal koperen kranen aan. Denk bijvoorbeeld aan de volgende opties:

Geheid kom je dan een koperen kraan tegen die je aanspreekt. Het is vaak gewoon een kwestie van zorgvuldig door het assortiment gaan en een paar favoriete opties noteren. Binnen de kortste keren is je optimale keuze dan duidelijk.

Scherpe prijzen

Als laatste valt het ook al snel op dat de prijs van een koperen kraan helemaal niet zo hoog ligt. Waar veel mensen vaak onder de veronderstelling zijn dat dit onbetaalbaar is, blijkt het tegendeel waar. Voor een relatief scherpe prijs heb je al een koperen kraan tot de beschikking. Daarmee hoeft het helemaal niet duur te zijn om je keuken op badkamer van een visueel aantrekkelijke upgrade te voorzien. 

Koperen kraan kopen

Koperen kraan kopen? Bekijk dan nu het bovenstaande assortiment van Sawiday. Loop goed de verschillende opties door en beslis voor jezelf wat jou het meeste aanspreekt. Binnen afzienbare tijd heb ook jij dan een prachtige koperen kraan in huis hangen!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur