TOPLIJST - Badkamer musthaves

Misschien heb je goed nagedacht over de stijl van je badkamer. Misschien heb je niet veel keuze en moet je het doen met de badkamer die in je huis staat. Ongeacht de situatie en staat van jouw badkamer zijn er een aantal producten die onmisbaar zijn in de badkamer. Al deze producten zullen de comfort en gebruiksgemak in de badkamer verhogen. En dan hebben we het niet over de wc, of de douche en wastafel, maar over de accessoires. Vind hieronder de 15 producten waarvan wij denken dat je die in je badkamer nodig hebt.

Voor het comfort

Het is heerlijk om een badrek over je bad heen te schuiven en zo rustig een boek te lezen of een filmpje te kijken. En stel je eens voor dat je ook nog een heerlijk badkussen hebt om je hoofd op te leggen. Dat past in elke badkamer. Als je een bad hebt tenminste. 

Wat zeker weten in elke badkamer wel past? Een lekkere geurkaars of een badmat. Hiermee zorg je voor net wat extra comfort in jouw badkamer. En dat is iets wat we allemaal wel willen, toch?

Functionele musthaves

Naast comfort zijn ook functionele accessoires enorm handig in de badkamer. Deze producten zullen zorgen voor flink meer gemak in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een wisser om je douchewand kalkvrij te houden. Dat scheelt je later veel poetswerk! Of denk eens aan een handdoekrekje of opbergmand om je spullen netjes te kunnen opbergen in de badkamer. 

De musthaves die Sawiday voor je heeft geselecteerd zijn allemaal ontworpen om het comfort en gemak in je badkamer te verhogen. Kijk daarom snel of er iets tussen zit wat je goed kunt gebruiken. Wij denken namelijk van wel! Een badkamer wordt namelijk steeds meer en meer een plek om te relaxen. De tijd dat hij enkel praktisch hoefde te zijn is al lang voorbij. Je mag jezelf best verwennen met een aantal musthaves! 

Wil je graag wat extra informatie over je potentiële cadeau ontvangen? Neem dan contact met onze klantenservice voor onafhankelijk en deskundig advies!

1.
3.

Zack Jaz Wisser M 21X3X42cm Spiegelglans RVS

Morgen in huis
Bezorging/afhalen volgens afspraak
46,31
4.

Hotbath Mate hoofddouche 20x20cm chroom

Levering: binnen 3 dagen
Gratis bezorging
299,-
8.

Zack Scala Handdoekstang 7X10X47cm Spiegelglans RVS

Morgen in huis
Bezorging/afhalen volgens afspraak
44,34
9.

Crosswater Essence hoofddouche rechthoek 32x21cm chroom

Levering: 2 - 3 weken
Bezorging/afhalen volgens afspraak
141,87
10.
14.

Zack Scala Zeepdoseerder 18X9X7.5cm Spiegelglans RVS

Morgen in huis
Bezorging/afhalen volgens afspraak
51,66
15.

AXOR Starck wastafelkraan 1 greeps met waste chroom

Levering: binnen 3 dagen
Gratis bezorging
436,85

Voor meer inspiratie bekijkt u al onze toplijsten links in het menu. Zo is er bijvoorbeeld ook een toplijst voor musthaves voor het toilet!